Magformers

Magformers er en anderledes måde lege på, men også en anderledes måde at udvikle sine børns kreativitet og hjerne. Derfor var det nødvendigt for os hos BabySam at have netop dette brand som en del af vores sortiment. Magformers er ikke kun til sjov og ballade; magneterne træner, udvikler og skaber din børn. Magformers er kort sagt utrolig givende og fantastisk for dine børns leg og udvikling.

 

Banebrydende geometrisk

Med Magformers unikke produkter kan du styrke og stimulerer dine børns fantasi og intelligens. Princippet er meget enkelt og lige til: det har forskellige geometriske former, som har magneter indbygget i sin struktur og som gør det muligt at samle og stable dem på hinanden uden de falder ud eller kollapser. Magformers er derfor utrolig let og tryg at lege med for børn i alle aldre! Sågar voksne vil også have gavn af at lade sig underholde og lege med Magformers.

 

Uanset hvordan Magformers-delene er formet, så vil de altid tiltrækkes og samle sig. Altid, uden undtagelse. Deres magnetiske styrke er upåklageligt. Der findes mange forskellige sæt og udgaver af Magformers. De kommer både med lys, lyd, hjul, temaer og en masse andet. Uanset hvad du ender med at købe eller hvad dit barn falder for, så kan de alle kombineres på kryds og tværs.

 

Med Magformers er der tale om et ufatteligt univers, hvor kun fantasien sætter grænser. Det er et yderst intelligent legetøj af høj kvalitet og med værdi, som udfordrer, stimulerer og styrker dit barns hjerne.

 

Det prisvindende stykke legetøj

Hvert år vinder Magformers massevis af priser for deres innovative leg, læring og design. Deres stimulerende effekt på børn går selvfølgelig ikke ulønnet hen, hvilket de kan mærke på priserne, forældrene og børnene samt deres ansatte. Alt dette er med til at skabe og bibeholde deres store succes: den anerkendende succes giver dem mod og selvtillid til mere og gå længere, de glade forældre og børn gør det svært at stoppe med producerer det fantastiske brand og ikke mindst de ansattes glæde og motivation til at fortsætte deres hårde arbejde. Vi kan takke hinanden for Magformers store succes!