Nuttet sødme fra Lollipop

Vi hos BabySam mener, at det er vigtigt, at børn får lov til at udfolde sig på alle af livets aspekter – også noget så simpelt som mode. Mode er en måde at udtrykke sig selv på – det er en måde at vise ens personlighed, smag og stil. Dette lærer børn tidligt og derfor mener vi på BabySam, at det er betydningsfuldt at lade dem vælge. Og så ved vi, at forældre godt at lide pynte sine små puds. Tilbehør har det med at gøre underværk for et outfit.

 

Man fortryder kun det man ikke købt!

 

Små elementer kan gøre meget – og det gælder også accessories. Mange accessories er i dag også praktiske, hvilket Lollipop omfavner og inkorporerer i deres produkter. De har især en masse til håret og hårpynt. Det giver mulighed for at skabe en masse forskellige hårstyles og frisurer, men det gør også, at – især ved piger – det lange hår ikke kommer i vejen eller i ansigtet ved leg eller andre former for livlig aktivitet. Man kan få nuttede pastelfarvet hårbånd og pandebånd med glitter og blomster, som er lavet af det skønneste materiale og bare udstråler nuttet sødme. Lollipop har også spænder i forskellige farver og med print, så man kan få styr på pandehåret, og robuste hårelastikker, når der skal være mere styr på lokkerne.

 

Det kan være svært at finde bukser, som ens barn kan passe. Enten er de for korte eller for lange, så passer de ikke i bredden, taljen er for lille eller for stor, problemerne kan være uendelige. Med bælter fra Lollipop har du mulighed for at få løst en del af problematikken. De passer til fleste både drenge og piger og er lavet af fleksibelt og slidstærkt materiale, som gør det muligt at strække dem til en passende længde og helt uden at de strammer. De kommer i farverne lilla, rød, sort, marineblå og piratprint.

 

Lollipop til de smarte børn

Lollipop kender deres brugere – de ved hvad børn vil have, men også hvad forældre finder smart og fint. Deres accessories er lavet af god kvalitet, prisen er lav og designet er noget, som et barn vil falde for. Derfor køb dine smykker, solbriller, bælter, seler eller hvad du ellers kan finde her på sitet fra Lollipop. Du giver dit barn mere end blot en gave, men også en glæde og mulighed for personlig udvikling.