Linea by Leander

Med et fokus på form, funktion og materialer formår brandet i dag og vedligeholde deres popularitet, og med Linea by Leander er vi sikre på, at du ikke vil blive skuffet. Linea er en serie med et moderne og lidt kantet look, der er skræddersyet til det hjem, hvor den urbane stil er at foretrække. Serien er både feminin og sofistikeret, og i designet er der fokuseret på linjerne, der er yderst velovervejede i bestræbelsen på at sikre nogle unikke designs.

 

Linea by Leander hos BabySam

Er du på jagt efter nogle smukke møbler med et twist af noget kantet, så er du landet på den rette side. Hos BabySam er vi meget stolte af at kunne tilbyde et udvalg af produkter fra Linea by Leander. Dykker du ned her på siden, vil du opdage både tremmesenge, pusleborde, kommoder, side by side-senge samt forskellige tilbehør til de nævnte produkter. Alt sammen er lavet i skønne og milde naturfarver, og mange af produkterne har mere end én funktion. Kigger du nærmere på den klassiske babytremmeseng vil du opdage hele fire funktioner, og den kan derfor bruges fra barnet er spæd og helt op over 3 års-alderen. Det gør sengen utrolig funktionel og sikrer, at du ikke behøver skifte sengen ud lige foreløbig. Til både sengene og puslebordene kan du købe tekstiler i form af puslehynder og -betræk, og en fin himmel til at ramme sengen ind og skabe hygge og tryghed for dit barn. Uanset hvad du køber her fra siden, så kan du regne med at få fat i nogle fantastiske kvalitetsmaterialer, der vil bidrage positivt til børneværelset både via form, materialer, design og funktion.

 

Indret børneværelset med Linea by Leander

Hvis det er vigtigt for dig at vælge kvalitetsmaterialer til børneværelset, og hvis du samtidig er vild med naturfarver, så går du ikke galt i byen ved at bestille hjem her fra siden. Denne serie er på rekordtid blevet utrolig populær, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Når du skal indrette dit barns værelse, så er der mange ting at tage højde for, men hos BabySam kan du naturligvis finde alt det, du skal bruge. Vi har alt i møbler, interiør, sengetøj og diverse andre tekstiler, der vi pryde børneværelset og skabe en tryg og hyggelig stemning. Vidste du, at vi tilbyder hele 365 dages landsdækkende bytteservice? Eller lynhurtig levering på kun 1-3 hverdage? Hos os er det nemt at handle.