Libero er kvalitetsbleer

Libero-bleer har eksisteret i mere end 30 år og selvom designet har ændret siden begyndelsen, så har kvaliteten ikke eller deres mål: at skabe behagelige bleer til babyer og småbørn, som er funktionelle og giver bevægefrihed til leg og andre aktiviteter.

 

Libero er lavet ud fra strenge regler og kontrolkrav og udviklet med teknologi, som fokuserer på dit barns helbred, komfort og hygiejne. Libero gør bare hverdagen med bleskift lidt lettere og mere overskueligt.

 

Libero-bleer er produceret af firmaet Essity og udvikles i deres kvalitetskontrollerende forsknings- og udviklingslaboratorium i Sverige. Essity er en ledende, global virksomhed indenfor hygiejneprodukter, som udvikler og fremstiller bæredygtige personlige pleje- og papirprodukter, som sælges i mere end 100 lande. Libero er en af disse bæredygtige produkter.

 

Essitys Libero er en ble, man kan stole på. De er underlagte streng kvalitetskontrol og test, som er utrolig omfattende og skal godkendes af Essity selv, inden de bliver sendt ud i butikken eller her til BabySam.

 

Det blev tidligere nævnt, at Libero er svanemærket, hvilket betyder, at alle af deres bleer og samtlige af deres andre babyhudplejeprodukter er uparfumeret og allergivenlig. Du finder altså ikke noget bedre for dine børns helbred. Libero skræddersyer deres bleer til at være bløde, blide og perfekt til alle børn. Din baby vil opleve den allerbedste komfort både dag og nat med Libero-bleer.

 

Børn elsker bleer fra Libero

Gode og velsiddende bleer er svært at finde – de kan kranse, værre for stramme, sidde for løse eller noget helt tredje. Derfor er Libero de bedste på markedet, da de er designet med dine børns helbred og komfort i tankerne.

 

Hos BabySam har vi bleer til alle størrelse – både til de nyfødte og lidt større børn. Vi har desuden også badebleer, som er perfekte til barnets første svømmetur eller på badeferier. Du behøver ikke engang at tage badebukser på udover. Liberos svømmebleer sidder tæt, uden at stramme, er bløde og fleksible at have på. De er skønne at lege og bade i og utrolig nemme at tage af og på igen. Liberos svømmebleer gør ferierne lettere og med færre bekymringer.

 

Liberos skifteunderlag er også et stort hit blandt vores kunder. Forældrene elsker dem, da de holder puslebordet rent for afføring, tis og andre kropslige væsker. Du skal blot smide dem ud, når de er blevet beskidte og dit puslebord er som nyt. Med Liberos mats bliver bleskiftning lettere og mere hygiejnisk. Både når I er derhjemme eller ude i de offentlige ved ukendte pusleborde og -pladser.

 

Libero-bleer til børn og forældre

Ikke nok med, at Libero-bleer er komfortable for dit barn at rende rundt i en hel dag, så er bleerne også nemme at bruge for dig som forælder. For jo bedre det er for dit barn, desto bedre er det for dig, og desto færre bekymringer bør du have. Libero-bleer har faktisk vundet flere forskellige tests for blandt andet at være så bløde og behagelige, at man nærmest ikke kan se eller mærke, at barnet har en ble på. Nogle af bleerne er udstyret med dobbeltelastik i siderne, som forhindrer uheld i at smutte ud. Med Libero-bleer kan du være sikker på, at dit barn har en tør numse både dag og nat. 

Vi ved, at det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvilke bleer, der egner sig bedst til lige præcis dit barn. Dog vil vi næsten garantere dig, at du vil blive glad for Libero-bleer, eftersom de har helt styr på, hvad både børn og forældre efterspørger. Hos BabySam finder du de bleer, du skal bruge til dit barn. Og mangler du andet pusleudstyr, så har vi også rigtig meget af det, inklusiv stofbleer, vådservietter mm. Du vil modtage det hele med posten i løbet af 1-3 hverdage, og du har efterfølgende 365 dages landsdækkende bytteservice.