LEGO Wear

LEGO laver alle deres produkter ud fra de samme værdier; kreativitet, fantasi, læring, omsorg, sjov og kvalitet. Disse ord er indbegrebet af LEGO som brand, og dette gælder derfor også deres LEGO Wear-kollektion. Deres tøj henvender sig til børn, der elsker at være aktive og lege både indendørs, men i høj grad også udendørs. Tøjet er derfor utrolig slidstærkt og kan modstå alt lige fra mudder og fedtpletter til regn og chokoladekagedej.

 

LEGO Wear hos BabySam

Hos BabySam var det selvfølgelig et must, at vi måtte have LEGO Wear i vores udvalg af børnetøj. De fleste børn elsker nemlig LEGO i alle dets afskygninger, og hvad er så bedre, end at kunne bære en t-shirt eller jakke med motiver fra de forskellige kollektioner? Her på siden finder du tøj til både piger og drenge, og vi byder på både overtøj, badetøj, kjoler, hættetrøjer, huer og meget andet. Nogle af varerne er præget af fx Ninjago, Duplo eller andre af deres kendte serier, hvor figurer, mønstre og masser af farver dominerer, imens andre varer er mere enkle og ensfarvede i designet. Uanset hvad kan du dog være sikker på høj kvalitet, selv ved hyppig brug og vask. Med tøj fra LEGO kan du klæde dit barn på til enhver årstid og begivenhed. Lige så vel som de laver tøj, der kan tåle masser af leg og slid, så finder du også masser af fine kjoler og pæne skjorter, som dit barn kan have på til familiefødselsdagen eller andre højtider.

 

Luksus til alle børn

Med tøj fra LEGO Wear i dit barns garderobe, giver du barnet de bedste forudsætninger for en god og behagelig dag i skolen eller institutionen. Her hos BabySam finder du luksus til alle børn. Vores udvalg er nemlig spækket med kvalitetsbrands, der skaber glæde ikke kun for dit barn, men i høj grad også for dig som forælder. Tjek alle vores mærker ud og opdag, hvor mange muligheder du har i netop vores webshop. Glem derfor ikke at se nærmere på vores mange andre produkter også. Vi tilbyder alt lige fra barnevogne til autostole, babyalarmer, højstole, babynests og mange andre ting, som du bare ikke kan undvære. Lægger du din ordre hos os i dag, så kan du se frem til at modtage dine varer i løbet af kun 1-3 hverdage. Handler du hos os, så får du altså flere fordele med i købet, så læn dig blot tilbage i sofaen og udvælg dine favoritvarer. Vi glæder os til at tage imod din bestilling.