Sæt fantasien fri med LEGO & LEGO DUPLO

LEGO-klodserne giver uendelige muligheder for sjov og leg, og med de populære klodser er der fantastisk mulighed for at slippe fantasien løs og lave en masse sjove kreationer. Lige som du selv har leget med de farverige klodser, da du selv var barn, er det også en oplevelse, du med glæde kan give videre til dine egne børn. For de mindste børn i 0-5 års alderen er det oplagt, at de starter deres bekendtskab med de sjove klodser med LEGO DUPLO, som er særligt udviklet til denne aldersgruppe. Med de store klodser bliver det nemlig nemt for de små poder at bygge en masse sjove ting. Her hos BabySam er vi vilde med LEGO, og derfor har vi selvfølgelig altid et udvalg af LEGO DUPLO sæt, så dit barn kan komme godt i gang med at lege med de danske klodser, der har taget hele verden med storm.

 

Læring og leg med LEGO DUPLO

Noget af det, der er med til at gøre LEGO så fantastisk, og som nok også er grunden til, at klodserne gennem årtier har fået børn over hele verden til at bruge hundredevis af timer på at bygge og lege, er, at de giver så god mulighed for, at man kan bruge fantasien. Hvis man vil, er der ingen grænser for, hvilken verdener man kan skabe, og hvad man kan bygge med klodserne. Og ud over, at der venter mange sjove timer, når man går i gang med at bygge med klodserne, så er der faktisk også en masse læring, man som barn kan tage med sig. Især når man som helt lille har en masse færdigheder, man skal lære. Derfor er der altså både mulighed for læring og leg, hvis du giver dit barn et LEGO DUPLO sæt. Med et LEGO DUPLO sæt, kan dit barn træne mange forskellige færdigheder. For eksempel kan din guldklump træne sin motorik ved at stable klodserne fra DUPLO – det træner nemlig hånd-øje-koordinationen. De kan også træne deres kognitive færdigheder ved at bygge med klodserne, fordi det blandt andet træner deres beslutningsevne, når de skal vælge, om det er en gul eller en grøn klods, der skal sættes på. Med LEGO DUPLO er der altså perfekt mulighed for at kombinere leg og læring.

 

Stort udvalg af legetøj

Ud over de populære klodser fra LEGO har vi hos BabySam også et udvalg af en masse andet legetøj, som dit barn kan bruge mange timer på at lege med. Du kan for eksempel både finde et udvalg af bamser og dukker, rangler, spil og puslespil og meget andet. Så tag et kig på vores store udvalg og find det helt rigtige legetøj til dit barn.