Lässig badetøj

Fra Lässig finder du et stort udvalg af produkter, der gør livet både nemmere og sjovere for dig, der har børn. Hos BabySam har vi alt lige fra badetøj og solhatte til pusletasker og strandponchoer. Her kan dit barn altså blive klar til en tur på stranden eller i svømmehallen. Skal I ud i solens varme stråler, så er det vigtigt med noget godt badetøj, der beskytter dit barn imod de farlige UV-stråler. Lässig designer badetøj, der skærmer af for en UV-faktor på helt op til 50. Du kan derfor roligt regne med, at dit barn er godt pakket ind med badetøjet her fra siden. En solhat er også altid en god ide. Så er dit barn ikke kun afskærmet fra solen, men han eller hun vil heller ikke blive generet af det skarpe lys. I svømmehallen er det selvfølgelig knap så nødvendigt med UV-beskyttende tøj. Dog kan et par smarte badesko altid være en god ide, og du finder dem i flere forskellige farver fra Lässig.

 

Ud over et miljømæssigt ansvar, så tager Lässig også et stort socialt ansvar, idet de engagerer sig i et væld af initiativer, der støtter børn og dyr via forskellige projekter rundt omkring i verden. Der er altså ikke kun én, men mange gode grunde til, hvorfor du bør købe tøj til dit barn her fra siden. Dyk derfor ned i de mange skønne styles fra Lässig og klæd dit barn på med god samvittighed.

 

Tilbyd dit barn det bedste

Hvad angår dit barns sikkerhed og sundhed, så er der kun sjældent plads til kompromiser. Og hvorfor ikke passe lidt på miljøet samtidig med, at du passer på dit barn? Med Lässig kan du kombinere det, og det behøver slet ikke koste en formue. Er du generelt fan af bæredygtighed og/eller økologiske materialer, så kan du også se nærmere på vores mange andre brands som eksempelvis Småfolk eller Holly’s, hvor du finder lækkert tøj i Øko tex-materialer. Hvad end du foretrækker, så sørger vi altid for at sende dine varer afsted på kun 1-3 hverdage og du får altid hele 365 dages fuld returret. Venter du barn for første gang, så kan det godt være lidt uoverskueligt at skulle i gang med at købe alting – men bare rolig, hos BabySam kan du helt gratis og uforpligtende booke en times rådgivning i en af vores fysiske butikker. Her kan du få masser af gode råd og vejledning til, hvilke brands og produkter, der vil være det bedste valg for dig og dit barn.