Lacoste

Det franske Lacoste er stiftet af René Lacoste, der er en sand tennislegende. Tilbage i 1933 blev brandet til med henblik på at skabe lækkert og funktionelt tennistøj i en høj kvalitet. Du kan altid kende det fantastiske brand på den ikoniske krokodille, der blev hans varemærke på grund af et væddemål over en krokodillekuffert. Et af de første produkter René Lacoste designede var den hvide polo-t-shirt. I dag, næsten hundrede år senere, har t-shirten stort set ikke ændret udseende og er stadig et helt unikt symbol på det franske brand. Du kan i dag finde Lacoste repræsenteret i lande over hele verden, og brandet producerer og designer stadig nogle enestående sportsartikler, men har igennem årene udvidet deres kollektioner til også at tælle modetøj til både mænd, kvinder og børn. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde et flot udvalg af Lacoste til børn her på siden. Dyk ned og find dine favoritter, så din guldklump kan blive klædt godt og flot på.

 

Det populære og anerkendte mærke har i årtier været et hit hos voksne og unge, og mange er derfor begejstrede for at opdage, at de nu også kan iklæde deres børn tøj og sko fra Lacoste. Her på siden kan du finde både babysko til den helt lille størrelse, der endnu ikke er så sikker på benene, men du kan også finde de ikoniske hvide sneakers både med velcrolukning og med snørebånd. Alle produkter fra Lacoste er udstyret med logoet af krokodillen, og det er netop det, der gør mærket yderst genkendeligt. Skoene fra Lacoste passer perfekt til både hverdag og fest, så hold dig ikke tilbage, men køb de sko, dit barn bare ikke kan undvære.

 

Vælg blandt lækre designerbrands

Der er ingen tvivl om, at når det kommer til vores børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor gør vi os altid umage med at udvælge vores brands og produkter netop for at sikre, at de lever op til forventningerne. Vi tilbyder et hav af mærker, der alle sikrer de bedste vilkår for dit barn. Glem ikke, at vi ud over tøj og sko også har alt i udstyr, vogne, tekstiler, møbler og så videre, som er helt uundværlige, når du har et barn, eller er ved at gøre klar til den lilles ankomst. Yderligere sørger vi altid for, at det er nemt for dig at handle her i vores webshop. Vi tilbyder lynhurtig levering. Du er selvfølgelig også altid velkommen i en af vores fysiske butikker, som ligger jævnt fordelt rundt om i hele landet.