KRUTTER hos BabySam

Skandinavisk design, behageligt tøj og naturlige fibre. Det er nøgleordene hos det danske tøjmærke KRUTTER. Her får du tøj med fokus på bæredygtigt og nordisk tøj til din baby eller dit barn. Designeren bag mærket, Birgitta Sonn, etablerede den første kollektion i 2005 i Aarhus. Siden har hun produceret børnetøj i dansk kvalitet og design. 

 

 

Tøj dit barn kan lege i

Fødselsdage, pudekampe i institutionen, leg på legepladsen eller en tur i skoven. Små og store børn elsker at være i naturen og manøvre sig rundt. Det kræver komfortabelt og bevægeligt tøj. Derfor fokuserer vi hos KRUTTER på funktionelt design, udformet i holdbare materialer. Det er tøj lavet til børn, der ønsker at være børn. Tøjet kan klare alt leg og udforskning. Med andre ord kan dit barn let bevæge sig frit rundt på legepladsen. Det oplagte valg for dig som forælder med nysgerrige børn.

 

Klik dit barns nye tøj fra KRUTTER hjem

Står du og mangler nyt tøj i romantiske farver eller god kvalitet, så overvej tøj fra KRUTTER. Alt tøj bliver produceret i Europa for at mindske transporten og beskytte miljøet. Desuden understøtter vi hos KRUTTER genanvendelse af tøj ved at købe gamle lagre og lave begrænsede kollektioner. Du kan derfor trygt bestille tøjet hjem med god samvittighed. 

 

Udover sødt og behageligt børnetøj har vi hos BabySam naturligvis også et stort udvalg af legetøj til børn, samt udstyr, vogne, andre tøjmærker, møbler mm. Hos BabySam gør vi vores bedste for at sende dine varer afsted i løbet af få hverdage. Vi tager hensyn til miljøet og bæredygtighed. Tøv derfor ikke med at bestille, men klik dit barns nye tøj hjem fra KRUTTER i dag.