Kreas legetøj til de yngste

Primært går Kreas legetøj til de yngste, dog kan børn i alle aldre stadig lege og få glæde af det. Legetøjet er af en meget høj kvalitet og lægger op til fantasifulde eventyr og aktiv leg, Det drejer sig både om indendørs og udendørs leg. Mange kan sikkert nikke genkende til Kreas udvalg af legetøj, da meget af det er gamle skikkelser i nyt materiale.

 

Du kan fx her hos BabySam finde bamser, som du med garanti selv har haft som barn – enten på børneværelse, i børnehaven eller i skolen –  eller har set på TV eller billedbøger. Vi har den berømte trio af Bamse, Kylling og Ælling, som gik direkte ind i vores hjerter og lattemuskel for mere end 35 år siden, og som stadig kan nydes og leges med i dag.

 

Og hvem husker ikke Kaj og Andrea? Den berømte frø og fugl. De er mere end 45 år gamle og du har muligheden for at videregive den glæde, du oplevede ved at købe dem her. Dine børn vil uden tvivl elske dem, ligeså som du selv gjorde. Ved nogen af bamser medfølges der en plastring, som gør det muligt at hænge dem i barnevognen eller i dit barns legetæppe.

 

Solidt materiale og tidløst design

På grund af den solide materialet, som legetøjet er lavet i og høje kvalitet, bliver alt fra Krea til tidløst designerlegetøj. De er holdbare og slidstærke, så mange timers leg vil ikke vise sig så hurtigt. Gør dit barn glad med legetøj fra Krea. Det er legetøj, som er uundværlig for enhvert barn og de vil altid huske tilbage på dette fantastiske brand, som gav deres barndom masse timer af sjov, læring og gode tider.

 

Hverdagen bliver bare en smule bedre med Krea og deres eventyrlige legetøjsproduktioner, som har sikret smil og latter i mange år og med garanti vil fortsætte en del år endnu.