Enestående og bæredygtigt byggelegetøj

Kolekto er en del af STORIES IN STRUCTURES, der er grundlagt tilbage i 2017. Arkitekt Eva Wandel og designer Rikke Nogel, der er grundlæggerne af brandet, deler en passion for design og håndværk, og sammen har de skabt et tidløst og holdbart brand med et stort fokus på bæredygtighed. Her er kvalitet og funktionalitet i højsædet, og alle produkter bliver tegnet og produceret lokalt på Amager. Målet er at skabe kvalitetsprodukter med en livslang levetid, som kan genbruges i generationer. Fra Kolekto finder du derfor unikt trælegetøj til børn, der ikke ligner noget andet, du kan finde på markedet. Deres byggelegetøj har derfor ikke overraskende skabt stor popularitet og anerkendelse, på trods af den relativt korte tid, brandet har eksisteret. Er du blevet nysgerrig på, hvad Kolekto er for noget, så dyk ned i vores udvalg her på siden og bliv klogere på de mange spændende muligheder.

 

Byggelegetøjet kan fungere som både en slags puslespil, men det kreative barn kan også blive udfordret ved selv at skabe forskellige samleløsninger. Brikkerne er brede og kan stå selv, så det også er muligt at bygge op i højden. Når de er samlet, kommer der et utroligt smukt resultat ud af det, som med fordel også kan bruges som interiør på børneværelset og eventuelt stå i vindueskarmen og pynte. Alle de forskellige sæt kommer i 100% FSC-certificeret træ og malet i bæredygtigt maling helt fri for kemi, og du skal derfor ikke være bange for, at dit barn bliver udsat for sundhedsskadelige kemikalier – tværtimod. Byggelegetøj er utrolig gavnligt for dit barns udvikling. Det træner barnets koncentrationsevne samt styrker kreativiteten og finmotorikken, og er derfor mange gode grunde til, hvorfor du bør præsentere dit barn for legetøj fra Kolekto. Det giver samtidig anledning til en masse kvalitetstid for barn og forældre, da I med fordel kan fordybe jer i byggeprocessen i fællesskab. Dit barn vil elske det.

 

Køb unikt legetøj hos BabySam

Hos BabySam er vi meget stolte af at få lov til at sælge legetøj fra Kolekto. Det er nemlig vigtigt for os, at vores brands lever op til vores høje forventninger til både kvalitet og design, og det mener vi i høj grad, at Kolekto gør. Har du også forelsket dig i det, så tøv ikke med at bestille det hjem her fra siden. Vi lover at sende dine varer afsted til dig i løbet af kun 1-3 hverdage. Og vi gør det endda kvit og frit til en GLS eller PostNord pakkeshop i nærheden af dig, hvis du shopper for mere end 299 kr. Send din bestilling afsted i dag – vi sidder klar til at modtage din ordre.