Kinetic Sand hos BabySam

Kinetic Sand flyder igennem fingrene ligesom ægte sand, men klæber sig fast og holder sin form, når det presses sammen. Det er skabt til de kreative børn, der bare ikke kan få nok af at sidde og skabe sine egne ting med hænderne. Med Kinetic kan dit barn skabe lige præcis det, han eller hun forestiller sig, og det kan gøres igen og igen.

 

Hos BabySam er vi stolte af at kunne præsentere det populære Kinetic Sand lige her. Sandet findes i flere forskellige farver, som dit barn helt sikkert vil elske at sætte fingrene i. Mangler du noget nyt sand, kan du nøjes med at købe det separat, men er det første gang, du skal købe Kinetic Sand, så vælg en af vores sand-tastiske sæt. Her får du ikke kun noget sjovt, farvet sand, men også forskellige udstyr, så dit barn kan bygge magiske kunstværker. Er dit barn fx glad for at hjælpe til i køkkenet, så vælg vores bagesæt, hvor der medfølger forskellige bageforme og en kagerulle.

 

Er dit barn vild med at være kreativ og skabe, bygge eller spille, så er der rigtig meget legetøj at finde her hos os. Kinetic Sand er legetøj, der stimulerer dit barn på flere forskellige måder. Her bliver barnets fantasi og kreativitet udfordret, tålmodigheden og koncentrationen kommer på prøve, og så bliver ikke mindst følesanserne stimuleret idet barnet udforsker sandet imellem fingrene. Af andre former for kreativt sanselegetøj har vi musiklegetøj, spil og puslespil samt et udvalg af byggesæt og klodser.

 

Find alverdens legetøj til børn her

Venter der en fødselsdag rundt om hjørnet, eller har du bare lyst til at forkæle dit barn med nye legetøj, så er du kommet til det rette sted. Her finder du hundredvis af skønne brands, der hver især fremstiller legetøj, som henvender sig til alle de forskellige børn, der findes. Vi har legetøj til både de helt små størrelser, tumlinger og de lidt større børn. Når du handler hos os, følger der altid nogle fordele med i købet. Vi tilbyder lynhurtig levering på få hverdage, og fragten følger altid med til skarpe priser. Husk, at vi har rigtig mange fysiske butikker jævnt fordelt i hele Danmark. Her er du altid velkommen til at slå vejen forbi, hvis du gerne vil se nærmere på vores legetøj, inden du køber det.