KIDKII hos BabySam

Legetøj til børn findes der nok af, ikke mindst her hos BabySam, hvor vi har gjort os til eksperter på området. Vi gør os altid meget umage med at udvælge vores brands og produkter, og derfor er vi meget glade for at kunne tilbyde legetøj fra KIDKII lige her. Mærket er mest af alt kendt for deres forskellige boldbassiner. De er også en af de få brands, der fremstiller dem, og derfor er de blevet utroligt populære. Her på siden kan du dykke ned i de fineste boldbassiner til både piger og drenge.

 

Til de forskellige bassin medfølger der omkring 200 bolde lavet af LDPE-plastik, der er CE-godkendte. Det er altid muligt at købe flere bolde ved siden af, og her vælger du selv, hvilken farve. Med et boldbassin på børneværelset er der garanti for mange timers sjov, og efterfølgende oprydning, da boldene oftest bliver kastet rundt og ender de mærkeligste steder i huset. Ikke desto mindre er det alt besværet værd, og dit barn vil elske at boltre sig i bassinet fyldt med bolde. Derudover er der faktisk også flere udviklingsmæssige fordele for dit barn. Her kan han eller hun nemlig træne motorikken ved at kaste og gribe, men også andre sanser bliver stimuleret ved blot at lade barnet sidde og kravle blandt de mange bolde.

 

Boldbassiner fra KIDKII kan du introducere fra barnet er helt spæd, så længe barnet selvfølgelig er under opsyn af dig. Omkring 5-års alderen vil dit barn muligvis miste interessen, men indtil da er der altså rigtig mange fordele at hente med et smart boldbassin her fra siden.

 

Vælg stimulerende legetøj til dit barn

Vi ved, hvor vigtigt det er med legetøj, der stimulerer og udvikler dit barn, og derfor er KIDKII blot et ud af mange gode brands på området. Se også nærmere på spændende kategorier som fx musiklegetøj, tumlemøbler, byggesæt & klodser samt meget andet, som dit barn helt sikkert vil elske. Uanset hvad du beslutter dig for at købe, så sørger vi for lynhurtig levering i løbet af få hverdage, og fragten følger altid med til en skarp pris.