Katvig hos BabySam

Katvig er et dansk brand, der siden 2003 har produceret børnetøj i økologiske tekstiler. Mange af deres produkter (især sengetøj og sutteklude) er GOTS-certificerede, hvilket betyder, at de lever op til Global Organic Textile Standard og helt op til 95% af fibrene i deres børnetøj er økologiske. Går du op i miljøet, kan dette være den perfekte løsning for dig. Her undgår du samtidig at udsætte dit barn for sundhedsskadelige kemikalier, og du slår derfor to fluer med et smæk.

 

Det finder du hos BabySam

Hos BabySam finder du et væld af børnetøj fra Katvig til både piger og drenge. Vi har både heldragter, bodystockings, huer og flere andre ting. Det, der kendetegner Katvigs design er mange stærke farver og ofte striber, prikker eller andre former for mønstre. Det er altså ikke kun materialerne og kvaliteten heraf, som brandet er kendt for – de slipper også afsted med at lave nogle skønne designs, der vil få ethvert barn til at juble. I en verden, hvor bæredygtighed står rigtig højt på mange menneskers prioriteringsliste, så er det vigtigt med brands som Katvig, hvor du ikke behøver gå på kompromis. Selvom du får både økologiske materialer og lækkert designs, så behøver det ikke koste en formue. Priserne er skarpe, og her får du virkelig meget kvalitet for dine penge.

 

Økologi med omtanke

Her på siden finder du et væld af brands, der alle har fokus på miljø og bæredygtighed. Hos BabySam prioriterer vi rigtig højt at kunne præsentere en bred skare af brands, der alle tilbyder noget forskelligt og opfylder nogle forskellige behov for vores kunder. Af andre populære mærker kan nævnes Mini A Ture, Wheat og Joha, der alle designer og producerer børnetøj til den kvalitetsbevidste forælder, der nægter at gå på kompromis. Når du handler hos os, får du altid en god håndfuld fordele med i købet. Ud over at tilbyde billig fragt og hurtig levering, så får du også prismatch på et bestemt udvalg af vores produkter, og er du i tvivl om, hvilke produkter du skal vælge, så kan du booke en gratis rådgiver til en af vores butikker. Her får du kompetent rådgivning helt uforpligtende og kan derfor blive meget klogere på vores mange forskellige brands og produkter.