Karibu hos BabySam

Karibu er et brand, der ved alt om, hvor dyrebar din lille guldklump er. De har derfor gjort det til deres højeste prioritet at tilbyde produkter af bedste kvalitet og sikkerhed til dit barns første leveår. Karibu designer og producerer en bred vifte af produkter, der opfylder de behov du og dit barn har for blandt andet badetid. Som småbørnsforælder er der altid hundredvis af ting, der skal holdes styr på, og det kan nogle gange være svært at følge helt med. Derfor gælder det om at gøre alting lidt nemmere på de områder, hvor det er muligt. Er du indimellem alene om at bade din baby, så kan det være svært at styre både baby, vand og sæbe på en gang. Derfor har Karibu opfundet nogle smarte og praktiske badekar til babyer, og du kan finde dem lige her på siden. Gå derfor på opdagelse og find ud af, hvorfor badekarrene fra Karibu er nogle af de bedste på markedet.

 

Badekarret er utrolig nemt at folde ud og klappe sammen, og det er derfor ikke noget, du skal bøvle med eller bruge tid på. Det gør den desuden også nem at tage med på farten, hvis I fx skal besøge bedsteforældrene. Derudover har et Karibu-badekar en smart bundventil, der gør det nemt for dig at tømme badekarret for vand, uden at skulle vende det hele på hovedet. Har du en lille nyfødt derhjemme, så kan det være nødvendigt at købe en badestol til badekarret. Så ligger dit barn godt og komfortabelt, og du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt dit barn får vand i ansigtet. Badekarrene fra Karibu fås i nogle skønne farver til både piger og drenge. Du kan også vælge at købe en neutral farve, så den kan bruges fra barn til barn.

 

Vælg funktionelle produkter til dit barn

Hos BabySam kan du finde et væld af funktionelle produkter, og et badekar fra Karibu er blot ét ud af mange. Vores store udvalg af kvalitetsbrands gør det virkelig muligt at finde lige præcis det, du står og mangler til dit barn. Ud over badekar kan du også købe både potter, toiletsæder og pusleudstyr fra nogle af de bedste og mest anerkendte mærker på området. Synes du det kan være forvirrende med så stort et udvalg, så frygt ej. Vidste du, at du hos BabySam kan booke en times gratis og uforpligtende rådgivning i en af vores fysiske butikker? Så kan du blive meget klogere på, hvilke produkter, der vil være det rette valg for dig og dit barn. Kontakt os i dag.