Kaloo dukker og bamser

Her på siden finder du et stort udvalg af produkter fra Kaloo. Det franske Kaloo, der har eksisteret siden 1998, består af to essentielle kerneværdier; det handler nemlig om hygge og blødhed. Kaloo er kendt for at være et førende brand inden for plysprodukter og tekstiler til børn. Her er det den sødeste og blødeste bamsebjørn, der udgør mærkets logo og som de fleste børn elsker, på grund af sin lille tykke mave, to nysgerrige øjne og ikke mindst det bløde materiale – for bjørnen fås selvfølgelig også i fysisk form. Fra Kaloo finder du altså bamser samt andet blødt legetøj, stimulerende bideringe til din baby, forskelligt interiør til børneværelset samt meget andet. Brandet bruger eksklusive materialer til at skabe de fineste ting til børn, hvor unikke detaljer præger designet. Fokus ligger desuden altid på at skabe de bedste vilkår for dit barn, og derfor gennemgår alle produkter en streng kvalitetskontrol for at sikre, at dit barn kun får det allerbedste. I dag finder du Kaloo repræsenteret i mere end 40 lande på verdensplan, og det er derfor ikke kun herhjemme, at brandet er blevet en kæmpe succes.

 

Kaloo hos BabySam

Her på siden finder du et stort udvalg af produkter fra Kaloo. Alle børn ejer en bamse og en dukke, og gerne mange af dem. Mange børn finder tryghed ved at putte med en bamse inden sengetid, og mange gennemgår også en periode, hvor bamsen er en tro følgesvend, og hvis ikke den får lov til at komme med i vuggestue eller børnehave, så bryder der en verdenskrig ud. Hos BabySam finder du de fineste dukker fra Kaloo. De findes i forskellige størrelser og er bløde og lette for dit barn at holde om og kramme. Dukkerne kan maskinvaskes ved 30 grader, og det er derfor nemt at gøre den ren efter, at dit barn har haft den med alverdens steder, hvor den er blevet udsat for skidt, snavs og masser af bakterier. Find også en masse forskellige, populære Kaloo-bamser hos os. Du finder både kaniner, hundehvalpe, æsler og lam i de blødeste og sødeste designs. Vil du gerne gøre bamserne personlige, enten til dit eget barn eller som en barsels- eller dåbsgave? Så køb et hjerte i stof med barnets navn, som kan hænges om halsen på bamsen.

 

Alle børn har brug for en bamse

Der er ingen tvivl om, at bamser bare hører sig til i forbindelse med børn, og her i vores webshop finder du et hav af dem, ikke kun fra Kaloo, men også fra mange andre lækre brands. Du kan sikkert selv huske én bestemt bamse fra din barndom, som fulgte dig op igennem din opvækst – og hvorfor ikke give dit eget barn den samme mulighed? Køb en bamse eller dukke her fra siden i dag og modtag den i løbet af kun 1-3 hverdage.  Du er selvfølgelig også altid velkommen i vores fysiske butikker, hvis du gerne vil se og mærke produkterne, inden du bestiller.