Relevans
1 produkter
Shop by
Nulstil
 • (1)
Mærke
Nulstil
 • (1)
Kategori
Nulstil
Viser 1 ud af 1 produkter
Vis alle
Relevans
 • Tryk Og Kør Traktor
  John Deere
  Tryk Og Kør Traktor
  229,00 DKK
  Online
Side 1 ud af 1 | 1 ud af 1 produkter
1

Legetøj fra John Deere

Siden deres grundlæggelse i 1837 har John Deere leveret produkter og støtte til de, der har tilknytning til landområder og langbrug. Normalt sælger de store maskiner til udendørs brug og andet landligt arbejde, men nu sælger de også merchandise i form af legetøj. De sælger små miniatureudgaver af deres store maskiner. Der er traktorer, mejetærskere og hestevogne til små dyr. Du kan endda købe små sæt, så du nærmest har en hel bondegård på børneværelset.

 

John Deere har siden deres grundlæggelse forsøgt at opretholde deres kerneværdier, når det kommer til deres produkter og servicer.  De bestræber sig mod høj integritet, kvalitet, engagement og innovation, hvilket også kan ses på deres udvikling af legetøj. Disse værdier er kernen i deres succesfulde firma. Selvom deres primære kilde er store maskiner, så har de også forsøgt at skabe legetøj, som er sjove, lærerige og af fornuftigt materiale.

 

Et eksempel på John Deeres legetøj kunne være deres traktor med påhæng og inklusiv dyr. I mange af deres traktorsæt medfølger der også dyr. Når man trykker på nogen af maskinlegetøjets tag, vil de begynde spille melodier og dyrelyder, samtidig med at dyrene vil hoppe op og ned, imens vognen ruller afsted. Børnene kan på den måde lære, hvordan dyrene lyder i virkeligheden, hvis de ikke har mulighed for at besøge dem.

 

Meget af deres legetøj kan rent faktisk gøre det samme som virkelig maskiner – de kan læsse på, tippe bagover og meget mere, hvilket vil gøre dem perfekte som legetøj i sandkassen. Sættene er derfor både egnet til indendørs- og udendørsleg. John Deere har forsøgt at gøre deres legetøj så livagtige og funktionsdygtige som de rigtige maskiner de producerer.

 

Alle af legetøj er produceret af børne- og miljøvenligt materiale, som er utrolig slidstærkt. Dine børn vil altså kunne nyde legetøjet i mange år og endda i de næste mange generationer. Materialet som bliver brugt er hårdt og holdbart plastmateriale, som kan klare lidt voldsomt leg.

 

Landbrugslegetøj i verdensklasse

Fordi at John Deere har så meget kendskab til store maskiner, har de også meget forstand på autentisk landbrugslegetøj. De ved, hvordan maskinerne skal fungere og se ud og det forsøger de at inkorporere i deres legetøj. På den måde får børn kendskab til bondegårdslivet og langbruget, også selvom de ikke har muligt for at se det i virkeligheden. Det er derfor lærerigt og sjovt for børn at lege med John Deeres legetøj.

 

Køb dit legetøj fra John Deere og lær dine børn om de store maskiner i miniatureudgaver og hvordan hver enkelte landdyr lyder i virkeligheden. Legetøjet er også ufattelig sjovt at lege med i sandkassen. Her kan børn bygge deres egen bondegård eller byggeplads og maskinerne vil rent faktisk kunne gøre de funktioner de burde. Alt i mens alt legetøjet spiller melodier og lave dyrenes lyde.

 

Traktor til børn

Mange små børn, især drenge, gennemgår en fase, hvor de er meget imponerede over biler, maskiner og køretøjer generelt. En traktor er en stor og anderledes maskine, som barnet ikke ser i virkeligheden særlig tit. Derfor er det en ting, der kan være utrolig spændende for dit barn, og vi er glade for at kunne tilbyde en flot traktor til børn her på siden. Traktorer fra John Deere er nogle af de mest populære traktorer, ikke kun blandt børn, men også blandt de landmænd, der rent faktisk bruger dem i praksis. De traktorer du finder her på siden er alle karakteristiske ved at være grønne og gule i designet – og det er især dét, rigtig mange forbinder med John Deere. Køb en traktor til børn i en klassisk udgave, eller vælg en med et stort lad, tilhørende vogn, som gravko eller som sæt, hvor der følger diverse tilbehør med såsom dyr.

 

Er dit barn imponeret over seje maskiner eller måske er han eller hun interesseret i livet på landet? Uanset hvad, så kan du finde massevis af legetøj hos BabySam, der bidrager til interessen. Se også, hvad vi har af diverse biler, fly og tog. Vi har alt det legetøj, dit barn har brug for, uanset hvad dit barn synes er spændende lige nu, og køber du her fra siden i dag, kan du se frem til at modtage det i løbet af kun 1-3 hverdage. Skulle der undervejs i købsprocessen opstå spørgsmål, eller vil du vide mere om vores forskellige brands, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 11 30 10.