For Je Porte Mon Bébé er den rette slynge lige så vigtig som ethvert andet aspekt af forældreskab, for med dit barn i en slynge, er der nemlig mulighed for at opbygge et godt fundament af ​​den fremtidige kommunikation mellem forælder og barnet. Hele ideen omkring brandet fik sin begyndelse, efter at stifterne, som er et par, fik en såkaldt "wrap" i gave, da de fik deres første barn. Denne wrap blev grobund for en masse nye ideer, der i dag har udmundet sig i netop Je Porte Mon Bébé – og det viste sig at være en rigtig god ide, for i dag finder du mærket på hylderne i mange forskellige lande.

 

Je Porte Mon Bébé hos BabySam

Hos BabySam ved vi, at både børn og forældre har mange forskellige behov. Alle forældre vil kun det bedste for deres børn, men det er meget individuelt, hvad man egentlig synes, er det bedste. Derfor sørger vi altid for at have et stort og varieret udvalg af alle vores produkter, så der er noget for enhver smag. Du kender sikkert godt til begrebet "vikle", der ligesom er en slags alternativ bæresele, som bindes rundt omkring kroppen. Her formår JPMBB at tage begrebet til et helt nyt niveau med deres innovative løsninger, som du ikke ser magen til andre steder. Vi tilbyder både originale slynger, basic strækvikler og flere andre typer lige her på siden. De gør alle sammen noget forskelligt for både dig og dit barn, og giv dig derfor god tid til at udvælge den helt rette model til dit behov. Mange af modellerne kan bæres med barnet både foran og bagpå. Glem dog ikke, at dit barn ikke må sidde i en bæresele eller en vikle alt for lang tid ad gangen, så længe barnet er helt spæd.

 

Lad baby se verden fra en vikle

En vikle, sele, slynge, wrap – uanset hvad du vælger at kalde det, så er det en rigtig god måde ikke kun at bære dit barn på, men også få tæt kontakt med dit barn. Derudover er det en oplagt løsning at benytte sig af, når du ind imellem har brug for at have hænderne fri, imens din baby stadig er så lille, at du er nødt til at holde et vågent øje. Her på siden finder du vikler fra ikke kun Je Porte Mon Bébé, men også et væld af andre gode kvalitetsbrands. Og når du køber hos os, så skal du ikke vente længe på dine varer. Vi leverer nemlig på kun 1-3 hverdage.