Fransk kvalitetslegetøj til børn

Det franske Janod har eksisteret siden 1970, hvor de har specialiseret sig i at designe og producere traditionelt legetøj i træ og pap. Deres filosofi er enkel og her er der især tre ting, der spiller en væsentlig rolle; design, fantasi og læring. Janod tilbyder farverigt og originalt legetøj til børn i alderen 12 måneder til 9 år, og deres kreative team forsøger konstant at genopfinde store legetøjsklassikere for at skabe nye, fantastiske produkter. Alle produkter er lavet af højkvalitets og holdbare materialer, der skal sørge for, at livet bliver en leg for dit barn. Uanset om det handler om at sammensætte to dele af et puslespil eller bygge et tårn med et par kuber, så kræver leg meget af dit barn. At respektere deres præferencer og give dem frihed til at opleve ting, selvom materialerne anvendes på en usædvanlig måde, er en vigtig del af barnets udvikling. Det er kun barnet, der ved at gentage de samme bevægelser igen og igen kan forbedre sine færdigheder og udvikle sig. Og det vil Janod gerne bidrage til.

 

Hos BabySam præsenterer vi et bredt udvalg af legetøj fra Janod. Her på siden finder du derfor både puslespil, togbaner, musiklegetøj og meget andet, som vil underholde din dreng eller pige i timevis. Måske gemmer sig en sangfugl eller rockstjerne i dit barn, og hertil vil en xylofon, tamburin eller en guitar være den perfekte gave. Det kan også være, dit barn er vild med at være kreativ på andre måder, og eksempelvis er glad for legetøj, der kræver noget koordination? I så fald er et puslespil oplagt. Her bliver dit barn udfordret på flere forskellige punkter – ikke mindst tålmodigheden. Fra Janod finder du flere forskellige typer af puslespil, der egner sig til børn helt ned fra 3-års alderen.

 

Vælg blandt vores mange populære brands

På denne side finder du alt det legetøj vi kan tilbyde fra Janod. Finder du dog ikke det, du søger, så bare rolig. Vores udvalg af legetøj til børn spænder utrolig bredt, og vi tilbyder det fra store og anerkendte producenter som LEGO, Djeco og B Toys. Der er derfor rig mulighed for at finde lige præcis det legetøj, du er på jagt efter til junior. Læn dig blot tilbage i sofaen og giv dig god tid til at gennemgå vores store udvalg. Når du bestiller her på siden, så sørger vi for hurtig levering på kun 1-3 hverdage.