Hold dit barn varm med Huttelihut

Man må sige, at Huttelihuts huer har været en stor succes i den bidende kulde, og derfor i 2010 udvidede Huttelihut også deres produktioner til voksne. Hos BabySam faldt vi uden tvivl for Huttelihut fantastiske kvalitetshuer. Deres sammensatte kollektioner af lækkert design og nøje udvalgte materialer gjorde, at vi bare måtte have dem her på sitet. Vi finder det påkrævet, at når vi her på BabySam finder noget, vi kan lide, så må vi bare dele det og giver jer muligheden for at købe det og dele glæden med os.

 

Det er vigtigt at have beklædning, som beskytter mod det barske vejr. Vind, kulde, sne, slud og regn. Med huer fra Huttelihut er dette problem dækket. Ører og hoved er noget af det første man kan mærke, når man fryser. Derfor er det vigtigt at holde hovedet varm.

 

Huttelihut har tre hovedlinjer, når det kommer til deres kollektioner. Huer i uldfleece med foret bomuld. Alle af deres elefanthuer til børn er fremstillet af denne uld kombineret med bomuld. På den måde kan de holde hovederne varme, åndbare og vandafvisende – perfekt til vores fugtige vejr. Designet er desuden unikt og med stor fokus på at kunne sidde tæt og komfortabelt på dit barns hoved.

 

Dansk uldstrik er den anden linje hos Huttelihut. Deres tophuer og halstørklæde er lavet af dette lækre og danskproduceret materiale. Designet er minimalistisk kombineret med funktionalitet. Et look alle vil kunne lide.

 

Den tredje hovedlinje hos Huttelihut er alpaca uldstrik. Huerne, halstørklæderne og så meget andet er håndstrikket af det fineste alpacauld fra Bolivia. Alpacaulden er bearbejdet af den indianske højlandsbefolkning, som sætter stor ære i deres arbejde, og som selvfølgelig er et fair trade-baseret produktionssamarbejde.

 

Vi har her på sitet bestræbt på at have et så stort udvalg af Huttelihut, så du netop kan finde den hue, som passer til dit barns behov. Uanset hvilken farve, model eller materiale kan vi garantere dig flotte og slidstærke huer, som kan bruges i mange år af dit barn.

 

Huer fra Huttelihut

Succesen med Huttelihut er vokset markant siden de startede i 2003. Deres huer bliver solgt i både Danmark, Norge, Tyskland, Finland og Rusland, hvilket ikke kan komme som nogen overraskelse. Kvaliteten er stærk og designet unikt med disse huer og man kan virkelig godt forstå deres succes. Med en hue fra Huttelihut har du sikret dine børns helbred og mange timers af udendørs sjov uden kolde og frysende hoveder.