Hoptimister til enhver anledning

Her på siden finder du et stort udvalg af de søde hoptimister, hvor du kan vælge imellem både Bumble, Baby Bumble, Bimble og flere andre typer. Det udvalg vi har samlet her på siden egner sig perfekt til både pige- og drengeværelset, og vil være en sød og sjov tilføjelse til interiøret. Hoptimister er jo ikke ligefrem legetøj, men dit barn vil helt sikkert finde det spændende at have en eller flere af slagsen stående på hylden ved siden af billedrammer og andre ting. En Hoptimist er også en oplagt gaveide, ikke mindst fordi, at priserne er ganske tilnærmelige.

 

Hotimistens historie

Da Hoptimist i 2009 blev relanceret, blev det hurtigt et samtaleemne på manges læber. De søde og sjove hoptimister blev nemlig præsenteret som en sand humørspreder, der blev utrolig populær at forære som gave. Grundlæggeren Gustav Ehrenreich havde en ide om at skabe figurer ud fra cirkler og elipser, og dette har gjort sig gældende helt tilbage fra 1960’erne, hvor det hele begyndte, og indtil i dag. Brandet støtter og sponsorerer diverse organisationer for at skabe glæde til dem, der har allermest brug for det. Heriblandt kan derfor nævnes Team Rynkeby, Støt Brysterne og ikke mindst Danske Hospitalsklovne, hvortil der er blevet designet nogle helt særlige Hoptimist-klovne. I dag kan Hoptimist være stolte af at være blevet en del af den danske designfamilie, og du finder de mange forskellige hoptimister i butikker over hele verden.

 

Hoptimister til enhver anledning

De fine hoptimister bliver designet til at passe til et væld af forskellige anledninger. Der findes student-hoptimister, fødselsdags-hoptimister, jule-hoptimister og mange andre slags, der er oplagte gaveideer. Hos BabySam handler det naturligvis om børn og babyer, og derfor har vi skrædddersyet vores udvalg til at passe til netop dette. Ud over hoptimister finder du også et stort udvalg af andre ting til børneværelset fra gode og anerkendte brands. Et velindrettet børneværelse skal nemlig ikke undervurderes. For at dit barn får lyst til at lege på værelset, så kræver det nemlig et godt lys og nogle motiverende forhold i værelset. Du kan købe alt det, du mangler lige her hos os. Derudover kan du se frem til at modtage dine varer i løbet af kun 1-3 hverdage. Skulle det sket, at du fortryder dit køb eller vil ombytte, så kan du i løbet af 365 dage returnere din vare helt uden problemer.