Homeyness hos BabySam

For at dit barn kan udvikle sig korrekt og i det rette tempo, så er søvn noget af det aller vigtigste. Men for, at dit barn kan sove godt, trygt og behageligt, så er der flere forskellige faktorer, der spiller ind. Det kræver først og fremmest en god seng med en god madras, som passer til dit barn. Derefter er det vigtigt med blødt og behageligt sengetøj, og her er Homeyness eksperter. Vær dog opmærksom på, at du helst skal vaske sengetøjet ved kun 40 grader, samt vende vrangen ud. Så undgår du at slide for meget på både farverne og materialet.

 

 

Stort udvalg af produkter fra Homeyness

Hos BabySam er vi glade for at kunne tilbyde Homeyness som en del af vores sortiment. Ikke nok med fantastisk sengetøj, så finder du også flere andre typer tekstiler fra brandet i vores udvalg. Du kan vælge både savlesmække, pusleunderlag, babyhåndklæder og flere andre ting. Uanset hvad du mangler, så får du fra Homeyness skønne materialer i de mest charmerende og indbydende farver og mønstre, der henvender sig til både piger og drenge. Når de små størrelser begynder at få tænder, så resulterer det ofte i, at barnet begynder at savle mere, og hertil vil du sætte pris på en savlesmæk. Den opsuger nemlig savlet, så du ikke behøver skifte dit barns tøj i tide og utide, men blot kan nøjes med at skifte savlesmæk. Savlesmækken kan desuden fint bruges som hagesmæk under maden også. Men selvom en savlesmæk primært skal udføre en praktisk funktion, så gør det jo ikke noget, at det ser pænt ud imens – og her kan du altid være sikker på, at Homeyness lever op til dine forventninger til godt design.

 

Babytilbehør af højeste kvalitet

Som småbørnsforælder er det sikkert sjældent, at du har lyst til at gå på kompromis, og det forstår vi godt. Når det kommer til vores små guldklumper, så stræber vi altid efter at tilbyde de aller bedste vilkår. Hos BabySam ved vi, hvor vigtigt det er at give vores børn den bedste start på livet, og derfor udvælger vi omhyggeligt vores brands, så det kun er det bedste du kan finde her på vores side. Er det sengetøj, du leder efter, men er du i tvivl om, hvad du skal gå efter, så tjek også vores udvalg ud fra Müsli, Vanilla eller Done By Deer. Køber du det hjem i dag, så kan du se frem til at modtage dine varer i løbet af kun 1-3 hverdage, og efterfølgende har du hele 365 dage til at fortryde dit køb i.