HEVEA

Hos BabySam udvælger vi altid nøje vores brands, så de stemmer overens med de forventninger og krav vi har til både kvalitet og design. Er det vigtigt for dig at kunne tilbyde dit barn nogle rene produkter, der er fri for sundhedsskadelige kemikalier, så kan du roligt købe produkter hjem fra HEVEA her fra siden. Vi er meget stolte af at kunne tilbyde HEVEA i vores onlineshop, og vi er sikre på, at du kan finde noget, du kan bruge.

 

HEVEA

HEVEA er et dansk brand, der har eksisteret siden 2009. Brandet er kendt for at producere og designe produkter til børn i 100% naturgummi, uden nogle former for plastik eller BPA. Selve navnet HEVEA er afledt af det latinske navn på gummitræet Hevea Brasiliensis, der er et naturprodukt med bionedbrydelige kvaliteter og bæredygtige egenskaber. Med dansk design som kerne er HEVEAs troværdighed stærkt forankret i den danske designtradition, der helt perfekt formår at fusionere form og funktion. Virksomheden har valgt former i deres produkter, der er både ikoniske og innovative. Produkterne produceres bæredygtigt, indpakket i miljøvenlig FSC-certificeret emballage og overholder høje sikkerhedsstandarder. HEVEAs nuværende produktsortiment dækker over uundværlige dagligdagsprodukter samt legetøj til børn. Ud over at bruge naturgummi, er visse produkter fra HEVEA fremstillet af ren økologisk bomuld og træ fra allerede faldne gummitræer. Hver ingrediens dyrkes uden brug af kemiske stoffer, og der anvendes ikke skadelige kemikalier eller opløsningsmidler til deres behandling.

 

Naturgummi eller silikone? Hver sine fordele

Der hersker mange delte meninger omkring, hvorvidt naturgummi eller silikone er at foretrække. Det ene er ikke nødvendigvis bedre end det andet. Naturgummi er oftest blødere end silikone og minder mere om moderens bryst, men til gengæld er silikone mere slidstærkt og tåler at blive skoldet. Her i vores webshop tilbyder vi selvfølgelig både sutter af den ene og den anden slags, men starter du med at købe produkter fra HEVEA, så går du absolut ikke galt i byen. Shopper du for mere end 299 kr., så sender vi dine varer helt kvit og frit til den nærmeste pakkeshop. Vi leverer på kun 1-3 hverdage, og tilbyder yderligere hele 365 dages landsdækkende bytteservice. Så bliver det ikke meget nemmere at være kunde hos os. Skynd dig derfor at udvælge dine favoritprodukter i dag og få alle fordelene med.