Herschel hos BabySam

Herschel tasker til børn er gennemtænkte designs, der kombinerer moderne trends med masser af funktionalitet. Derfor er det også med stor tilfredshed, at vi hos BabySam kan tilbyde et flot udvalg lige her. Her finder du tasker til både piger og drenge i et væld af designs, farver, mønstre og former. Skal dit barn snart begynde i skole, så gælder det om at få fat i en god rygsæk, der kan rumme både en madkasse, et penalhus, skolebøger, eventuelt ekstra tøj og meget andet. Til de små størrelser er det vigtigt at vælge en rygsæk, der sidder godt på både ryg, skulder og lænd, da det ellers kan have store konsekvenser, når barnet bliver ældre. Herschel rygsække kommer i nogle fantastiske farver, både ensfarvede modeller, men også blomstrede, prikkede, camouflage og flere andre skønne slags, som dit barn helt sikkert vil elske.

 

Du kan også vælge at bruge en taske fra Herschel som pusletaske. Med til flere af modellerne følger der et smart, matchende pusleunderlag, der ikke fylder særlig meget, men som du nemt kan slå ud lige der, hvor du er med din baby. Med unikke mønstre og farver, der udelukkende er skabt til kids-kollektionen fra Herschel, består hver taske af moderne funktionalitet og tidløst design, samtidig med, at de opretholder en fin hensyntagen til unikke detaljer.

 

Er du vild med de fine designs her på siden, så gælder det bare om at vælge din favorit i dag, hvad end du skal finde en taske og pusletaske til dig selv, eller vælge en cool rygsæk til dig barn. Holder du godt øje, kan du ofte være heldig at finde taskerne på tilbud til skarpe priser. Har du brug for at se et større udvalg af tasker igennem, inden du beslutter dig, så kan du gøre det lige her.

 

Køb her eller i vores butikker

Hos BabySam finder du et væld af lækre tasker fra Herschel. Vi er meget glade for at kunne tilbyde så stort et udvalg, og vi håber derfor også, du finder noget, du kan bruge. Det er vigtigt for os at kunne præsentere nogle gode kvalitetsbrands, og derfor gør vi os altid umage med at vælge alle de brands og produkter, vi tilbyder. Shopper du her på siden, sørger vi for levering inden for få hverdage, men du er også altid velkommen i en af vores fysiske butikker, hvis du vil se lidt nærmere på vores produkter, inden du bestiller.