Et heureka-øjeblik blev til virkelighed!

Vi her på BabySam er stolte af at kunne præsentere Hamster Bags, som er et koncept, som er med til at gøre indkøbene lettere. Det er tasker, som du enten kan tage på ryggen eller koble på barnets klapvogn eller barnevogn. Du vil dermed få mere plads til indkøb eller puslesager og endda uden at få barnevognen i ubalance.

 

Lara Milanova kender til at det at være forældre og skulle handle med klapvognen samtidig. Man ender altid med at købe for meget, så der ikke plads i vognen og man sætter poser på styret, som ender med at få vognen i ubalance. Hvad gør man så? Lara Milanova fik den idé og heureka-øjeblik, at hvorfor kunne man ikke skabe tasker, som kunne hænge på siden af klapvognen, barnevognen eller noget tredje, men også samtidig kunne fungere som en rygsæk. Selv samme aften lavede hun den første prototype på en af disse tasker og det fungerede! Den første taske for Hamster var blevet født!

 

Lige siden har det boomet for moderen. Hun har startet sin helt egen virksomhed op og brugte endda sin mødregruppe som fokusgruppe og testpersoner. Hamsters tasker blev skabt ved en nødvendighed og et ønske om noget bedre. De resterende forældre verden over kunne se det samme, hvilket er det, som har været med til at gøre Hamster Bags til en stor succes blandt børnefamilier. De er fantastiske til indkøb, udflugter og generelt situationer, som kræver større opbakning med et barn, som stadig bruger barnevogn.

 

Hamsters taske for alle

Taskerne er ufattelig let at bruge og anvende. Man skal bare klikke dem på den ønskede vogn med de medfølgende seler. Taskerne kommer desuden altid i par, så man kan holde balance i vognen og på den måde gøre det mere belejligt for dig som indkøber, men også for den som skubber den tætpakkede vogn.

 

Har Hamsters udvalg af tasker fanget din opmærksomhed? Det kan vi godt forstå. Se eller prøv dem i en af vores BabySam-butikker i nærheden af dig! Eller kontakt os på vores kundeservice. Dette kan både gøres over telefon eller pr mail. Vores ansatte vil med garanti kunne give dig nogen svar eller råd i forhold til Hamster. Hvis du derimod ønsker lidt ekstra og mere krævende vejledning, så kan du også book en times gratis rådgivning her på sitet. Et bedre tilbud fås ikke!