Gurli Gris - et hit blandt børn

Gurli Gris er en populær tv-serie for børn, der på rekordtid har fået verdensomspændende succes. Det er en animeret serie, der består af korte afsnit på 5 minutter. Det er derfor en serie, du med fordel kan smide på, når du lige har brug for at have hænderne fri et kort øjeblik, eller der skal hygges lidt inden sengetid. Gurli Gris er en sød, omsorgsfuld og ikke mindst underholdende gris, med en lang række menneskelige egenskaber. Hun er venner med en masse forskellige dyr, der ligeledes kan snakke, og sammen elsker de at lave en masse spændende dagligdagsting. De svømmer, kører på cykler, lærer hinanden at fløjte, køre i bil og meget andet. Alt sammen ting, som dit barn helt sikkert kan relatere til. I Gurli Gris hersker ingen ondskab, men kun smil, latter og glade dage, og det er derfor en serie, du trygt kan lade dit barn se uden opsyn. Har du en dreng eller pige, der bare elsker Gurli Gris, så kan du glæde dig over at finde en masse legetøj og service her, som helt sikkert vil skabe stor begejstring.

 

Gurli Gris hos BabySam

De fleste børn har det med at blive fascineret af karakterer fra film og serier, og når det sker, så er der sjældent noget andet, der er godt nok. Det samme gælder med Gurli Gris. Hvis dit barn er fan, så taler dit barn sikkert ikke om andet, og ønsker sig alt i legetøj og udstyr med den populære gris. Hos BabySam kan du finde et stort og varieret udvalg af ting med Gurli Gris. Her tæller fx tøjdyr, legesæt, tallerkener, kopper, legetøjsfigurer og endda senge. Med en Gurli Gris-seng skal du aldrig mere bekymre dig om et barn, der ikke gider i seng. Tværtimod får du svært ved at få dit barn ud af værelset, for pludselig elsker han eller hun at lege i sin seng. Du kan også gøre spisetiden lidt mere interessant med service her fra siden. Med små børn handler det ofte om at gøre de forskellige pligter og læringsområder til en leg, så har dit barn fx svært ved at sidde stille under maden, så kan du med en Gurli Gris-tallerken flytte fokus, og måske det giver gode resultater i sidste ende? Uanset hvad, så bør du ikke snyde dit barn for de fineste ting med motiver af barnets yndlingskarakter. Køb det derfor her på siden i dag.

 

Forkæl dit barn med Gurli Gris-legetøj

Venter der sig en fødselsdag rundt om hjørnet, så er det oplagt at overraske dit barn med sødt, sjovt og sejt legetøj med Gurli Gris. Du finder et flot udvalg her hos BabySam. Derudover kan du glæde dig til at modtage dem i løbet af kun 1-3 hverdage. Bestil derfor i dag og skab stor glæde.