Graco hos BabySam

Hos BabySam er vi derfor glade for at kunne præsentere Graco som en del af vores sortiment. Når det gælder dit barns sikkerhed, så er der ikke plads til kompromiser, og derfor finder du kun sikkerhedsgodkendte produkter her på siden. Graco producerer forskellige typer autostole, der passer til både de helt små og de lidt større børn. Det er forskelligt fra stol til stol, hvordan den monteres i bilen. Nogle modeller har en medfølgende base, andre skal monteres med SOFTFIX. Uanset hvad, så kan du være sikker på at tilbyde dit barn de bedste vilkår, hvis du vælger produkter fra Graco.

 

Craco autostole

Graco er en af verdens mest anerkendte babybrands inden for deres felt. I over 60 år har Graco-mærket givet omhyggelige, praktiske og pålidelige løsninger til generationer af familier i form af klapvogne, autostole, højstole, weekendsenge og flere andre ting. Deres tilgang til at skabe omsorg for børn, stammer fra en kulturarv af innovation designet omkring sikkerhed, holdbarhed og de bedste hensigter. Graco ved, at de mindste ting kan gøre den største forskel, når det kommer til at tage vare på din baby. Derfor er alt, hvad de designer intuitivt og nemt at betjene, hvilket giver dig mere tid til at fokusere på, hvad der virkelig betyder mest, nemlig din lille guldklump. Deres produkter er bygget til at hjælpe og forbedre forældreoplevelsen, og give hver forælder en hjælpende hånd og ro i sindet. Graco har igennem årene vunder adskillige priser for deres produkter, og det er derfor svært at komme udenom, at vi her har tale om et af de bedste brands, du kan få fat i til dit barn.

 

Prismatch på autostole

Vidste du godt, at vi hos BabySam tilbyder prismatch på udvalgte produkter? Her gælder eksempelvis autostole og klapvogne. Som om det ikke var nok, så får du også en masse andre fordele med i købet, når du handler her hos os.  Du vil modtage dine varer i løbet af kun 1-3 hverdage, og du får hele 365 dages returret. Hold dig derfor ikke tilbage, men kast dig over vores mange spændende varer i dag. Vi glæder os til at tage imod din bestilling.