Goodbaby klapvogne

Siden 1989 har det været muligt at købe børnesæder, barnevogne, klapvogne, plejeartikler og meget andet fra det kinesiske brand Goodbaby. Det var dog først i 2002, at de gjorde deres indtog på et europæiske marked, men siden da er det også kun gået én vej – mod stor succes. I dag producerer Goodbaby produkter til lande i hele verden og har over 15.000 ansatte. Brandet er kendt forf deres innovative løsninger, pålidelige kvalitet samt overlegne forsknings- og udviklingskapacitet. Vælg derfor produkter fra Goodbaby, hvis du er på udkig efter nogle gennemtænkte løsninger, hvor du får både lækre designs og masser af funktionalitet til skarpe priser.

 

Her på siden finder du gode kvalitetsvarer fra det anerkendte Goodbaby. Vi er derfor meget glade for at kunne præsentere et flot udvalg af deres produkter, som helt sikkert vil gøre livet nemmere for dig, der har børn. Her finder du verdens mindste klapvogn Pockit+, der fylder så lidt, når den er klappet sammen, at du kan medbringe den som håndbagage i flyveren. Den er med sin vægt på kun 5,6 kg let som en fjer, og kan nemt bæres under den ene arm imens du har et barn på den anden arm. Har du brug for en lidt større model, så kan du roligt klikke en Qbit+-klapvogn hjem. Denne vogn kan bruges fra nyfødt, da du kan klikke en autostol fast på vognen indtil barnet er stort nok til selv at sidde deri.

 

Stort udvalg af innovative løsninger

Hos BabySam har vi fokus på at kunne tilbyde en bred skare af brands og produkter, der alle opfylder de mange forskellige behov, vi ved, vores kunder har. Derfor kan du finde et hav af produkter, der både er  smarte, praktiske, funktionelle, flotte og mange af dem også økologiske og bæredygtige. Vælg imellem alt lige fra autostole, ammeudstyr, bæreseler og skråstole til soveposer, sutter, badekar og meget andet. Uanset om du venter dit første barn eller i forvejen har et par stykker, så kan du regne med at finde det, du mangler her hos os. Vidste du desuden, at vi tilbyder prismatch på et udvalg af vores produkter? Så kan du være sikker på ikke at betale for meget for dine varer. Hos os får du masser af fordele med i købet, uanset om du vælger at shoppe her på siden eller dukker op i en af vores mange fysiske butikker.