En af de største

Med deres store vareudbud af kendte og solide brands var det et selvfølgelig, at BabySam skulle have GAs i sit sortiment. De er troværdige, oprigtige og imponerende, når det kommer til deres kendskab, erfaring og succes i legetøjsindustrien. Med legetøj fra GA finder du hurtigt de muntre og lærerige øjeblikke sammen med dine børn. Her på sitet har vi et stort udvalg fra GA med blandt andet deres vandpistoler, sæbebobler, puslespil og meget mere. Med en så bredtfavnende virksomhed er det svært ikke at finde noget, som dine børn ikke vil elske eller lege med i timevis!

 

Når det kommer til bredtfavnende grossister i Danmark, er GA nu blandt de største og mest vellidte. Selvom de startede i 1992 og legetøjsindustrien har forandret sig siden, så har de stadig bibeholdt det samme idegrundlag.

 

Hele deres strategi går på ud at sælge legetøj til børn i alle aldre til den laveste pris. Men det skal samtidig også ske på de bedst mulige betingelser. Det mener GAs selv, at de har opnået ret godt og på en fornuftig måde. Deres målsætning er at kunne servicere alle kunder, både store og små selskaber, og gerne på den mest hensigtsmæssige måde, således at alle kommer hjem velfornøjet med en oplevelse af gensidig respekt og imødekommenhed.

 

GA er en mindre familiær organisation på 16 mennesker, men det har aldrig begrænset dem. De kommer med et kæmpe engagement, erfaring og kendskab til den danske legetøjsbranche. GAs vareudbud bygger på flere og flere solide brands og mærker, som de nøje har undersøgt, testet og udvalgt til netop deres firma. De markedsfører disse brands i deres egenproducerede detailkataloger, igennem butikskæder (fx BabySam) og stormagasiner.

 

Nøglen til GAs succes?

Der er jo ikke som sådan en nøgle eller opskrift på succes, men der er altid noget som fungerer bedre end andre eller som er mere til gavn for bestemte virksomheder. GA mener selv, at nøglen til deres succes skyldes deres ansatte og det gode og respektfulde sammenspil de har med hinanden. Denne positive stemning smitter selvfølgelig af på deres arbejde og hvordan de skal komme på løsninger på diverse opgaver på bedst mulig facon. De tilstræber at ekspedere deres kunder, således så de får den bedste oplevelse. Det gør de igennem god service og hurtigt og effektiv handel med kort leveringstid. De vil jo gerne have, at kunderne kommer igen for at få den samme gode handel, oplevelse og glæde.

 

Vi hos BabySam ønsker også, at du får en fantastisk oplevelse, derfor tilstræber vi ligeledes som GA at ekspedere dig bedst - om det er på vores kundeservice eller i din nærmeste BabySam. Uanset hvor du shopper dine BabySam produkter, vil vi med garanti udøver vores bedste, så du kan få en god shoppingoplevelse.