Fujifilm – fang dine vigtige øjeblikke

Her på BabySam kan du finde Fujifilms populære og smarte polaroid-kameraer og med tilbehør til. De er superlette at bruge og meget handy at have ved hånden, når man gerne vil fange et øjeblik og kunne gemme og værdsætte det i mange år. Der er så mange øjeblikke i et barns opvækst, man aldrig vil glemme og derfor forsøge at gemme.

Køb derfor Fujifilms kameraer og bevar minderne og tag dem frem, når børnene er større. Hvis du vil se vores udvalg af Fujifilm-produkter i virkeligheden eller afprøve dem, er du mere end velkommen til at møde op i en af vores mange butikker i hele Danmark. Du kan finde din nærmeste BabySam her.  

 

Fujifilm har siden deres grundlæggelse gået efter de nyeste teknologier og dermed forbedret deres kameraer og kommet med bedre løsninger. Gennem forskning og udvikling har de forbedret deres egne kerneteknologier og dermed forbedret deres egne produkter markant, men også din livskvalitet. Der er ikke noget værre end dårlige billeder til at ødelægge et minde.

 

Du kan både få polaroid-kameraer i normalt størrelse og som miniatureudgave. De minder om de klassiske polaroid-kameraer, som dine forældre med garanti kan huske og genkende. De kan fås i forskellige farver og du vil med sikkerhed være midtpunktet ved fremtidige fester med dette smarte kamera i hånden. Fordi at de mindre modeller er så, er de derfor nemme at tage med i tasken og de er lette at håndtere. Med et polaroid-kamera kan du fange et øjeblik og få det fremkaldt lige med det samme – du kan dermed dele ud af minderne og skal ikke vente på at få fremkaldt. Du kan dele billeder af din gravide mave, fødslen eller barselsbesøg. Instax mini 8 fremkalder billedet på ganske få minutter og dit billede får en helt anden værdi, da det ikke er på Facebook, Instagram eller gemt og lidt glemt mellem andre billeder på mobilen eller computeren.

 

Men sådan et kamera kræver selvfølgelig også lille taske til, hvilket vi selvfølgelig også har her på BabySam. Du kan decideret finde kameratasker til både de almindelige og små kameraer. De kan desuden fås i flere forskellige farver – og hvem siger du kun får behov for én? Du kan desuden også købe ekstra film til polaroid-kamera her på sitet og et fotoalbum, så du kan gemme på alle de fantastiske babyrelateret tidslommer.

 

Stor virksomhed kommer stort ansvar

Som det største firma indenfor film- og kameraudstyr ved Fujifilm godt, at der medfølger et ansvar og dette tager de gerne på sig. Fujifilm følger miljømæssige kvalitets retningslinjer og mål og som er den deres strategi og grønne politik.

Deres grønne politik består af tre dele: en basis politik erklæring, retningslinjer for handlig og et sæt af ni primære mål. Denne grønne politik har været en bærende del for Fujifilms udvikling og miljømæssige bestræbelser siden 2002.