Materiale med fokus på børn og miljø

Børneværelser betyder en del for et barns udvikling og opvækst – det er trods alt her barnet skal bruge mange timer af døgnet. Derfor er det vigtigt, at deres værelse er et miljø som opfordrer til læring, stimulerende, kreativitet og leg. Dette mener vi hos BabySam, at møblementet fra FLEXA gør. De skaber funktionelle, legende og bæredygtige produkter, som børn ikke kan få andet end glæde af og endda til helt overkommelige og rimelige priser.

 

Børnene er uden tvivl i centrum, når FLEXA designer og producerer deres produkter. De vil sikre sig, at dine børn kun får det bedste og mest funktionelle inde på deres værelse. Det gør de blandt ved at være miljøbevidste omkring deres materialer.

 

Alt af deres træmateriale og træsorter er PEFC™-certificeret og opfylder de strenge internationale standarder og krav for bæredygtigt skovdrift, hvilket vil sige, at de gør en global indsats på at beskytte klodens skove. De genbruger endda deres overskydende træ i form af træstubbe, træspåner og endda savsmuld, så man får den største anvendelse af hele træet. 

 

FLEXA kigger også på, hvad der kan være skadeligt for dit barns helbred. Alle af deres tekstiler er Øko-tex-mærket, hvilket vil sige, at de er fri for kemikalier og andre skadelige stoffer, så dit barn uden besvær eller forbehold kan lege pudekamp eller bygge fort af lagner. Lakken, Flexa bruger ved deres produkter, er utrolig slidstærk, tåler selv den hårdeste behandling og er miljøvenlig. Deres miljøvenlige UV-lak er fri for opløsningsmidler og giftige farvestoffer, så dit barn trygt kan sove i den samme seng i mange år endnu. 

 

Hos FLEXA er børnene i centrum

Hos FLEXA er det tydeligt, at børnene er i centrum og interiøret kun er designet for deres skyld. De har taget højde for alt det skadelige, designet, funktionalitet og alligevel sikret en kvalitet i særklasse. De tilbyder igennem deres interiør et miljø, hvor barnet kan udvikle og udfolde sig. Det gør de takket været et stærkt drive og stor passion for børn, som bliver smittet af på deres kvalitetsprodukter.

Ligesom børn ændrer sig, udvikler sig og bliver større, gør FLEXA det samme. De elsker det og er nødt til det, for at kunne give dine børn de bedste glæder og produkter. De er åbne for nye idéer og tiltag, så længe det sætter børn i fokus – hvad enten det er gennem søvn, leg, læring eller kreativitet. Med interiør fra FLEXA har du sikret dine børn det bedste tænkelige miljø for udvikling og opvækst.