Fjällräven

BabySam er utrolig stolte over at have Fjällräven som en del af sit udvalgt. Det er et højtelsket brand, som igennem deres Kånken-rygsække har imponeret verden. Men de har produceret meget mere end rygsække. De har også lavet klassikerne såsom Grønlandsjakken, Vidda-bukserne, Expedition-dunjakken og mange andre fantastiske produkter. Alle af deres produkter har modtaget udmærkelser for deres funktion og miljøtænkning.

 

Shopper du jævnligt her på BabySam efter Fjällrävens lækre produkter eller et andet lignende brand? Så få dig den totale købefrihed med det nye BabySam-kort! Dette er med til at gøre dine indkøb lettere og du får fordele ved det! Det samme gælder også for vores nyhedsbrev! Her får du som en af de første vores nyeste tilbud og nyheder og bliver inviteret til forskellige pre-sales. Tilmeld dig nu, du vil kun fortryde de tilbud du ikke tog imod!

 

Man er aldrig for ung til at skabe

Fjällrävens grundlægger, Ake Nordin, var blot 14 år, da han byggede den rygsækramme, som skulle starte hele den virksomhed, som vi kender i dag. Nordin var spejder og elskede at være ude i naturen. Problemet var dog, at han ikke var tilfreds med datidens rygsække. Derfor før en vandretur byggede han en rygsækramme af træ, som han syede en bæresæk til, da han havde læst i et blad, at en tung vægt skulle placeres højt og tæt på ryggen. Denne nye rygsæk vakte stor nysgerrighed hos hans medvandrere og det blev begyndelsen på Nordins første bestillinger.

 

Selv mange år senere fortsætter udviklingen. De fortsætter med at lade sig inspirere af naturen til nye produkter og løsninger. Alt sammen mens de stadig er ude i naturen, ligesom Nordin selv for mere end 50 år siden. Fjällräven bestræber stadig på at udvikle slidstærke, tidløse og funktionelt friluftsudstyr og tøj. Fjällräven er for alle de naturelskende eventyrere.

 

Ansvarlighed starter med Fjällräven

Fjällrävens målsætning er at have en så lille negativ indvirkning på miljøet som overhovedet muligt. De arbejder på at være bæredygtige, så vores fremtidige generationer – altså dine børn, børnebørn osv. – kan få samme livskvalitet som os. I 2013 fremsatte Fjällräven en central politik, hvordan deres arbejde med ansvarlighed skulle være og hvordan det kunne opfyldes.

 

Denne opfyldelse sker på mange måder: deres fremstilling af produkter, det anvendte materiale, deres initiativer indenfor dyrebeskyttelse, arbejdsmiljø og -vilkår for deres ansatte. De har sågar mange projekter kørende i form af forskellige støtteaktiviteter, som blandt andet at arbejde på at bevare den udryddelsestruede skandinaviske polarrævsstamme (Fjällräv er det svenske navn for polarræv).

 

Alle ville elske at have en af Fjällrävens produkter som en del af deres klædeskab og hjem. Brandet er fantastisk, miljøvenligt og lavet af det lækreste materiale. Gør dit køb allerede i dag!