Filibabba GO vogne

Bag Filibabba gemmer sig et dansk designbrand, der producerer og fremstiller interiør, tekstiler mm. til børn. Brandet sælger i dag deres produkter rundt omkring i hele verden, og blev først og fremmest kendte for at være de første til at præsentere en unik babynest. I dag er Filibabba dog meget mere end det, og her på siden finder du derfor Filibabba GO, der er en serie af barnevogne og klapvogne. Mærket værner utrolig meget om miljøet og menneskerne i det, og derfor finder du mange af deres produkter i økologiske tekstiler og materialer, som dermed er helt fri for miljø- og sundhedsskadelige kemikalier. Du kan derfor roligt investere i en ny vogn til dit barn her fra siden uden at bekymre dig.

 

Der er ingen tvivl om, at vi hos BabySam er glade for at kunne tilbyde dig kvalitetsvogne fra Filibabba. Her på siden kan du kaste dig over både barnevogne og klapvogne, der alle er designet i funktionelle designs, der gør det nemt at have vognen med rundt. Barnevognene er små og praktiske og kan klappes sammen, så de fylder nærmest ingenting. Det samme gælder for klapvognene, og begge typer vogne kommer med smarte drejehjul, så du nemt kan komme om hjørner. Med Filibabba GO får du nogle utroligt gennemtænkte løsninger, der især er fordelagtige for dig, der godt kan lide at gå inde i byen, i butikker og på caféer med vognen. Og samtidig behøver du ikke nogen stor stationcar for at have plads til vognen i bilen. Du finder de forskellige vogne i klassiske farver som blå, grå og hvid, og de er alle designet i materialer, der har et højt solægtheds-niveau, så vognen ikke falmer i stærkt sollys.

 

Find en fantastisk vogn til dit barn her

Vi ved godt, at det kan være svært at vælge imellem vores mange spændende og populære brands her i vores webshop. Dog er der ingen tvivl om, at du roligt kan sætte din lid til det danske designbrand Filibabba. Men er du stadig i tvivl, så er du velkommen til at kigge forbi vores kategori med vogne, hvor du kan se nærmere på alle vores varer inden for kategorien. Uanset hvad du falder for, så får du hos BabySam levering på kun 1-3 hverdage, samt hele 365 dages landsdækkende bytteservice, hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb. Er du i tvivl om noget, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig på tlf. 70 11 30 10.