Relevans
Shop by
Nulstil
 • (6)
 • (6)
Mærke
Nulstil
 • (6)
Kategori
Nulstil
Viser 6 ud af 6 produkter
Vis alle
Relevans
 • Motorikbold Pil sense ball pistachio
  Filibabba
  Motorikbold Pil sense ball pistachio
  59,50 DKK
  Før: 119,00 DKK
  Online
  Spar 50%
 • Motorikbold Isa grab ball pistachio
  Filibabba
  Motorikbold Isa grab ball pistachio
  59,50 DKK
  Før: 119,00 DKK
  Online
  Spar 50%
 • Motorikbold Nor stimulate ball pistachio
  Filibabba
  Motorikbold Nor stimulate ball pistachio
  59,50 DKK
  Før: 119,00 DKK
  Online
  Spar 50%
 • Motorikbold Pil sense ball blush
  Filibabba
  Motorikbold Pil sense ball blush
  59,50 DKK
  Før: 119,00 DKK
  Online
  Spar 50%
 • Motorikbold Nor stimulate ball blush
  Filibabba
  Motorikbold Nor stimulate ball blush
  59,50 DKK
  Før: 119,00 DKK
  Online
  Spar 50%
 • Motorikbold Isa grab ball blush
  Filibabba
  Motorikbold Isa grab ball blush
  59,50 DKK
  Før: 119,00 DKK
  Online
  Spar 50%
Side 1 ud af 1 | 6 ud af 6 produkter
1

Filibabba hos BabySam

Filibabba er et dansk designbrand, der producerer interiør til børn og babyer. Brandet har hovedsæde i Aarhus, men sælger butikker rundt omkring i hele verden. Filibabba var de første i Danmark til at præsentere den populære babynest, som i dag bliver solgt i massevis hvert år. Alle designs er skabt med kærlighed og respekt for både de mennesker og omgivelser, som de arbejder sammen med. Det betyder blandt andet, at al bomuld er i GOTS-certificerede materialer, hvilket er et andet ord for organiske tekstiler, der bliver til med hensyn til miljøet. Brandet ønsker at sikre, at dit barn vokser op i et sikkert og bevaret miljø, og derfor tager de altid et stort ansvar i produktionen af deres produkter. Filibabba har desuden fokus på at skabe tidløse produkter i unikke designs med et klart og tydeligt præg af skandinaviske farver og historie.

 

Hvad end du skal indrette et børneværelse eller mangler nyt service til spisetid, så kan du finde det her på siden. Du kan også købe en lækker og blød badekåbe i 100% økologisk bomuld. Så sikrer du en god afslutning efter badet og sørger for, at dit barn ikke kommer til at fryse. Badekåben findes i størrelser, der både kan passe en 1-årig og en 6-årig. Dyk derfor ned og find den farve, du bedst kan lide i dag.

 

 

Flot udvalg hos BabySam

Hos BabySam er det ikke svært at forelske sig. Vi har nemlig et hav af fantastiske varer, der bare ligger og venter på dig. Vælg imellem alt lige fra klapvogne og barnevogne til bæreseler, alverdens legetøj, pusleborde, hagesmække og meget andet. Vi har det, du mangler til både drenge og piger i flere forskellige aldersgrupper – det eneste du skal gøre er at klikke dine favoritter ned i indkøbskurven og bestille dem hjem. Vi er her for din skyld, og derfor forsøger vi altid at gøre det nemt for dig at handle her hos os. Derfor får du altid 365 dages landsdækkende returret samt levering på kun 1-3 hverdage.