EN FANT er for de fantasifulde

Ved sin grundlæggelse designede EN FANT primært fodtøj til børn. I 2015 lancerede EN FANT sin første tøjkollektion under samme navn med børn i fokus. Kollektionen er bygget omkring en fortælling om en verden; i denne fortryllede verden bor en række dyr, hvor kun fantasien sætter grænser. Denne fortælling er tydelig at se i EN FANTs yndige og farverige tøj. De har primært designet deres kollektion ud fra et klassisk farvebillede med et stærk visuelt udtryk.

 

Som nævnt er dyreprint det som går igen i dette fantastisk brand udsøgte kollektion. Dog er der listede nogen grafiske print og mønstre ind, men du får et stadig et indblik i den fortryllet verden, som EN FANT skaber.

 

Med tøj fra EN FANT vil dit barn være klar til at begive sig i den store verden, men samtidig være super tjekket og komfortabelt i det. Kvaliteten er ikke blevet svækket, bare fordi det innovative design er i top. Du kan få søde kjoler til hverdagen, til fest eller hvis barnet bare skal være der hjemme. EN FANT har med garanti ballerinaer eller sandaler, der vil passe til. Til drengene vil du med garanti finde et par bukser og overdele, som vil få alle hovederne til at vende.

 

Til helt små på blot få måneder har EN FANT også lavede underskønne kollektioner til. Du kan få sko – både indendørs, udendørs og fint – du kan få kjoler, nederdele, sparkedragter, heldragter og meget mere. Dit barn vil uden tvivl ikke komme til mangle noget, når du får har købt tøj fra EN FANT.

 

Udover at lave smart tøj så har EN FANT også lavet mere praktiske beklædningsdele. Du kan få sweatpants og trøjer, til de dage hvor dit barn bare skal hygge derhjemme. De har lavet skønne termogummistøvler, som vi holde tæerne tørre, og selvfølgelig kan du også få regntøj til. Du kan mildest talt finde alt, som burde være i dit barns garderobe. Også til de helt små.

 

Du vil længe kunne nyde synet af dit barn i tøj fra EN FANT. Som nævnt laver de tøj til spædbørn og helt op til alderen 10 år. Meget af tøjet kan fås i forskellige farver og størrelser, så du vil sikkert kunne finde en sæt både til yngste, midterste og den ældste, så I kan få nogle yndige billeder af jeres børn i matchende tøj. Meget af tøjet er desuden også unisex, så både drenge og piger vil kunne få glæde af det. Ingen har sagt at farver er kønsbestemt.