Essensen af Egmont

Når man tænker på, hvor meget Egmont ejer og har råderum over, er det nærmest umuligt ikke at have dem i vores sortiment. Egmont sidder på meget og derfor producerer de også meget. De ved, hvad de skal skabe for at fange børnenes opmærksomhed – film, tv, magasiner, bøger og meget mere. Køber du fra produkter fra Egmont, har du støttet en stor mediekoncern, som ved hvad de gør og faktisk går en del af deres fortjenester til udsatte børn og unge i både Danmark og Norge.

 

Den store mediekoncern mener selv, at deres essens er at være den røde tråd på kryds og tværs af lande og virksomheder. Det kan der være noget om – de producerer både til voksne, unge og børn og det kan både være til uddannelse og underholdning, til læring og leg og de rammer utrolig mange klasser, områder og lande.

 

Egmont ejer Danmarks næststørste forlag, nemlig Lindhardt og Ringhof med tilhørende datterforlag i form af børnebogsforlaget Carlsen og uddannelsesforlaget Alinea og Akademisk Forlag og mange flere endnu. De udgiver derfor både skønlitteratur, fagbøger, børnebøger og en masse andet. Især deres børnebøger har stor succes i vores klientel. Det kan være til højtlæsning, læring, underholdning eller aktivitetsbøger. De udgiver desuden både på print og digitalt.

 

Er du kommet her for at købe dit barns første bog, så er du kommer til det rette sted! Egmont er nogen af de bedste, når det kommer til udgivelser af fantastiske fortællinger og lærerige børnebøger. Egmont bestræber sig på at give dig fornemmelse af, at de mestrer fortællinger. Om det er film, tv eller bøger er irrelevant. De vil bringe fortællinger til live.

Du vil uden tvivl finde Egmonts fortællinger sjove og underholdende både for de små og hele familien.

 

Egmonts mission

Det er Egmonts mission at skabe og formidle fortællinger. Det at fortælle er kommet med vores sprog og det har skabt grundlaget for vores civilisation, så selvfølgelig skal dine børn have bøger. Historier er med til at nærer fantasien, udfordrer nysgerrigheden, stimulerer ideer og kreativitet samt hele vores grund for viden og udvikling. Det at fortælle er essentielt for os som mennesker – derfor er det Egmonts løfte at skabe og formidle historier.