Bløde madrasser fra Dunlopillo

Dunlopillos historie begynder helt tilbage i 1920’erne, hvor den første latexmadras fra Dunlopillo kom til verden, og siden har designerne hos Dunlopillo arbejdet målrettet på at skabe madrasser, der giver en god nats søvn, uanset hvilke behov du har. Succesen bag Dunlopillo handler om den helt rigtige opskrift, der skaber den optimale madras, så du kan sove godt og blødt hele natten. For Dunlopillo er kvalitet og omtanke to meget vigtige værdier, når de producerer madrasser. Det betyder, at alle deres madrasser er blevet skabt med omtanke for både mennesker og miljø uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Og siden den første madras blev sendt på markedet i 1929 har deres mission været den samme: de leverer det bedste og kun det bedste. Hos BabySam finder du et udvalg af madrasser fra Dunlopillo, så dit barn kan sove godt, uanset om det er i liften i barnevognen, eller om det er i sengen på børneværelset. En god dag begynder med en god nats søvn, og det kan dit barn være garanteret med en madras fra Dunlopillo, og derfor er vi også glade for at forhandle de bløde madrasser fra Dunlopillo.

 

Lad dit barn sove godt i liften

En madras er selvfølgelig ikke det eneste, som er vigtigt for en god søvn, og derfor har vi hos BabySam også en masse andre produkter, som hjælper den gode søvn godt på vej. Hvis det er koldt udenfor og du skal transportere dit barn i lift eller barnevogn, så er det et must at have en kørepose, så dit barn kan holde varmen. Selvfølgelig er det også vigtigt at have den helt rigtige barnevogn eller lift. Det kan vi også hjælpe dig med at finde her hos BabySam.

 

En hyggelig og blød seng

Det er også vigtigt at have en god seng på børneværelset, hvor dit barn kan sove godt. Ud over, at du skal vælge den rette seng, der skal passe til indretningen og dine ønsker, så skal du finde den rette madras, som er dejligt blød. Den kan du finde hos Dunlopillo. Når der er styr på madrassen, gælder det om at finde det rette sengetøj, som dit barn vil elske at sove i, og så skal sengen måske også fyldes op med et par dejlige bamser? Tag et kig på vores store udvalg produkter til sovetid, så kommer dit barn til at sove som en engel.