Disneys vidunderlige fortællinger

Enhver børnewebsite med respekt for sig selv burde have varer fra Disney-koncernen. Det er ligesom en grund til de er det førende indenfor børneunderholdning i verden. Man må sige, at Disney kan noget, når kommer til film. Der er vel derfor, at vi stadig ser film som er mere en 50 år gamle, men som stadig kan ramme og underholde os her i dag.

 

Man kan aldrig blive for gammel til Disney! Gør derfor dit køb i dag her hos BabySam og glæd dine børn eller større legebørn, som elsker og værdsætter Disneys fortællinger, produkter og karakterer!

 

Disney er mere end bare varer

Når du køber et Disney-produkt, køber du mere en bare en vare. Du køber et minde, en anderledes måde at tilbringe tid sammen med dine børn på. Du køber ligesom et nyt kapitel til dine børn bestående af leg, underholdning og læring. Det er Disneys mission at gøre barndommen så mindeværdig og autentisk som overhovedet muligt igennem personlige oplevelser sammen med dig, søskende, venner og mange flere.

 

Disney er noget man samler omkring. Om det film, serier, legetøj, Disneys produkter er sjældent noget man nyder alene, men i samarbejde og samspil med andre. Disney kan noget særligt med at binde folk sammen. I dens måde at fortælle historier på bliver den en del af vores historie som børn, som voksne og endda når vi bliver forældre. Disney taler til en universel og let genkendelig barnlig del i os alle, uanset hvor gamle vi er. Disney er for børn og store legebørn.

 

Her på sitet har vi et stort udvalg af Disneys Klassikere. De bliver også kaldt for Disneys nummererede klassikere og er en betegnelse som Disney indførte i 1980’erne. Man kan se det lidt som Danmarks litteraturkanon, men her dækker det over Walt Disney Feature Animations tegnefilm. Det er en tegnefilmskanon. Det er altså en lang liste af alle de tegnefilm, som Disney har lavet og dermed at blive klassikere. Junglebogen, Peter Pan, Askepot er blot nogle af de få kendte klassikere som er på listen, men som også er her på BabySam. Du har hermed mulighed for fuldende din klassikerliste af Disney-film.

 

Med en af Disneys Klassikere ved hånden har du sikret dine børn et par timers underholdning og det er nogle timer, som kan samle hele familien. Disneys Klassikere er også en super gaveidé til børn, så de har muligheden for at kunne se eller gense deres yndlingsfilm og -fortællinger.

Køb din Disney-film her og andet merchandise fra Disney og glæd dine børn med de velkendte figurer, karakterer og fortællinger, som Disney har givet os i mere end 70 år.