Diono hos BabySam

I 1999 blev Diono til i Seattle i USA. Diono producerer og designer klapvogne, bæreseler og autostole til børn. Brandet har en kæmpe passion for at skabe intelligente løsninger, der gør det nemt og sikkert for dig at have dit barn med på farten. Diono tilbyder smarte accessories som du slet ikke vidste, at du havde brug for. Men så snart du som forælder har stiftet bekendtskab med tingene, så kan du slet ikke undvære dem igen. Fra sikkerheden der giver dig ro i sindet og friheden til at nyde rejsen til de nyttige intuitive funktioner, som tilføjer en smule dagligdags magi - Diono går ud over det sædvanlige for at gøre enhver rejse til et sandt eventyr. I 2002 vandt Diono en pris for det ”Mest Innovative Produkt” af Mother & Baby-magasinet. I dag kan du finde Diono repræsenteret i mere end 54 lande verden over, og brandet må derfor siges at være en verdensomspændende succes. Kast dig derfor over udvalget her på siden, hvis du ønsker nogle solide kvalitetsprodukter, som både du og dit barn kan have glæde af i årevis.

 

Hos BabySam fører vi også et smart spejl, solskærme eller praktiske opbevaringsmuligheder til bilen fra Diono. Med et spejl kan du altid holde øje med, hvad der sker på bagsædet, uden at være nødt til at vende og dreje dig. Og med solskærme kan du beskytte dit barn imod de skarpe og varme solstråler. Diono har med deres gennemtænkte løsninger virkelig regnet ud, hvordan køreturen med små børn bliver ikke kun nemmere og sjovere, men også mere sikker.

 

Diono – kun det bedste til dit barn

Diono er skabt med et skarpt øje for detaljen, og det er netop de små detaljer, der i en travl hverdag med børn gør livet lidt nemmere. Vi er glade for at kunne præsentere Diono blandt vores nøje udvalgte brands, men Diono er naturligvis ikke det eneste, du kan finde her hos BabySam. Vi tilbyder en perlerække af unikke mærker, der hver især opfylder forskellige behov for dig som forælder. Mangler du andet udstyr til turen, så kan vi også glæde dig med et stort udvalg af både puslepunge og -tasker, babyalarmer, bæreseler og meget andet. Køb det her i vores webshop i dag og se frem til at modtage dine varer i løbet af kun 1-3 hverdage. Vi tilbyder yderligere hele 365 dages landsdækkende bytteservice i tilfælde af, at produkterne ikke lever op til dine forventninger.