DESIGN LETTERS hos BabySam

DESIGN LETTERS er et dansk designfirma, der er grundlagt tilbage i 2009 af Mette Thomsen. Efter en karriere med ord, først som tekstforfatter i reklamebranchen og senere som journalist og nyhedsredaktør ved et interiørblad i Danmark, besluttede Mette at forene sin passion for ord med sin passion for design og etablerede hermed DESIGN LETTERS. Brandet er det første til at lave netop denne kombination af interiør og bogstaver, og deres mission er at invitere folk til at lege med bogstaver og personliggøre deres hjem på en måde, som man aldrig har set før. I dag er DESIGN LETTERS repræsenteret i mere end 50 lande og i over 2.000 butikker. Her er der altså virkelig tale om et brand, der på den mest simple måde har formået at skabe enorm stor succes.

 

Holdbart design

DESIGN LETTERS spisesæt lægger også op til leg og læring, idet tallerkenerne er dekoreret med de genkendelige tal fra 1-9. Så kan dit barn både spise og lære tallene på samme tid. Det samme gælder for de smarte træklodser, der både er en oplagt gaveide som dekoration på børneværelset, men også er en god måde at lære og lege med barnet på. Tal behøver altså ikke være kedeligt, og det er DESIGN LETTERS et rigtig godt eksempel på. Alle tal og bogstaver er desuden tegnet af Arne Jacobsen, som de fleste kender fra danske designklassikere som Ægget og Svanen.

 

Kvalitetsprodukter til skarpe priser

Hvad end du er på jagt efter dit til barn, så kan du finde det, du søger her hos os. Vi er nemlig eksperter i salg af babytøj, -ting og –udstyr, og du kan derfor roligt bestille hjem her fra siden. Det er af høj prioritet for os, at vi kan tilbyde dig nogle gode kvalitetsprodukter, som du vil være tilfreds med og glad for i årevis. Samtidig betyder det, at uanset om du leder efter en ny autostol, højstol, sovepose, badekar eller sutteflaske, så kan du være sikker på at få fingrene i et godt kvalitetsprodukt. Mange af vores brands tilbyder endda økologiske og bæredygtige produkter, der er fri for sundhedsskadelige stoffer. Køb hos os i dag og modtag dine varer i løbet af 1-3 hverdage. Tøv derfor ikke med at købe alt det, du mangler her hos os. Du kan i løbet af de næste 365 dage bytte dem helt uden problemer, så længe produkterne er ubrugte.