Deryan til overnatning ude eller en tur i parken

Brandet Deryan forstår, at forældre i høj grad køber produkter til børn med fokus på bekvemmelighed og funktionalitet, og at børnenes sikkerhed er altafgørende. Derfor er alt, hvad Deryan designer, spækket med alsidighed og brugervenlighed, som er højt værdsat af forældre, samt elementer der holder de små guldklumper sikre og uden for fare. Fra Deryan kan du altid regne med gode kvalitetsprodukter, som uden tvivl vil gøre livet en lille smule lettere for dig med børn.

 

Deryan hos BabySam

Her på siden har vi valgt at føre et spændende udvalg af rejsesende fra Deryan. En rejseseng er mere eller mindre uundværlig, når du har et barn. Så er det nemlig nemt at tage på weekendtur eller lade dit barn overnatte hos bedsteforældrene. En rejseseng er designet til at kunne foldes sammen, så den fylder meget lidt, og dermed er nem at smide ind i bilen, når I skal afsted. På samme måde kan den foldes ud i løbet af få minutter, og så er der en seng klar til dit barn. Rejsesengene fra Deryan er lidt anderledes end de klassiske ”tremme-rejsesenge”. Her har de virkelig tænkt i funktionalitet og sikkerhed. Disse pop up-senge vejer næsten ingenting, og fylder lige så lidt, når de er klappet sammen. Dette letvægtsmateriale er lavet i åndbare materialer, og har både myggenet og UV-filter, så du sagtens kan tage den med i haven eller på stranden, og lade junior sove sin middagslur heri. Hvad sikkerheden angår, så er Deryan-rejsesengen designet således, at dit barn ligger helt nede ved jorden, og dermed er der ikke nogen risiko for, at han eller hun kan falde ud af sengen og komme til skade. Køb sengen i forskellige farver og udgaver hos BabySam.

 

Med Deryan bliver det ikke meget lettere

- bogstaveligtalt. Denne rejseseng vejer kun 2 kg, hvilket nærmest er lig med ingenting, og du kan derfor sagtens have den under armen, imens du har et barn på den anden arm, pusletaske osv. Hos BabySam er vi fan af praktiske og funktionelle produkter, og vi er derfor meget glade for at kunne præsentere Deryan blandt vores mange gode mærker. Skal du have fat i en rejseseng, men er du dog lidt i tvivl om, hvilken type, der vil passe dig og dit barn bedst, så kan du se lidt nærmere på vores forskellige modeller, inden du beslutter dig. Uanset hvad, så sørger vi for, at du modtager dine varer i løbet af kun 1-3 hverdage.