Danefæ

Det er kvalitet med omtanke og plads til leg, når du køber tøj fra Danefæ. Deres fokus lægger på at skabe farverigt, flot og funktionelt tøj af høj kvalitet, som stadig uanset vejrforholdene eller gentagende vask. Med alle deres bestræbelser og mål var det et selvfølgelig, at de skulle være en del af BabySams sortiment. Vi har alt fra overdele, underdele, overtøj og accessories, alt sammen beklædningsgenstande som dit barn vil elske og have brug for!

 

Tøj med omtanke

Alt vedrørende Danefæs påklædning er lavet med omtanke: kvalitet, produktion, forbruget, børnelivet, arbejdslivet. Omtanken er med til at gøre det muligt for dine børn at have plads til leg. Aktiviteter og leg vil være muligt med deres bløde, praktiske og funktionelle tøj. Børn skal have lov til at være børn, så længe de kan. Regntøj til de regnfulde dage, flyverdragter til de mere kolde og gerne masser af sko og accessories til.

 

Når det kommer til deres Danefæs tøjproduktion, er det to nøglebegreber som går igen: Sikkerhed og kvalitet. Sikkerhed i den forstand, at ingen af deres produkter på nogen måde kan udgøre en sikkerhedsrisiko for børn eller andre. Kvalitet, da det meste af påklædningen gerne skal kunne holde sæson efter sæson eller barn efter barn. Tøjet skal derfor kunne klare en masse slid og sjov, hvilket kommer til at gavne dig som kunde i det lange løb.

 

Bæredygtigt tøj med Danefæ

Der bliver ikke brugt nogen skadelige stoffer i Danefæs kollektioner. Som de selv siger, så står de på hovedet på at undgå skadelige i deres produkter og tester hver ny producent, farve og teknik, så de overholder firmaets egne krav, men også lovgivningens. Danefæ har desuden udarbejdet i samarbejde med Dansk Teknologisk Institut og det internationale organ SGS udarbejdet et katalog af krav, som der forventes at blive håndhævet til det mindste punkt.

 

Størstedelen af deres produkter er lavet med tekstil og andre lignende tøjmateriale, som er Økotex-certificerede. De har endda også lanceret en rent økologisk linje Danefæ Organic, hvor materiale, print- og indfarvningsprocesser alt sammen et GOTS-certificerede. For at bibeholde deres slogan Produkter med Omtanke og deres mange strenge krav foretager de løbende stikprøver og tests af kvalitet, holdbarhed og kemi.

 

Alt hvad Danefæs produkter kan indeholde, kan man desuden læse sig frem til. De har nemlig videregivet grundig og præcis information og dokumentation af deres produkters materiale og indhold til jer, så I kan læse og se, hvad der rent faktisk er i det tøj, som I lader jeres børn gå rundt i.