Cool-Kidz

Man kan tydelig mærke kærligheden fra Cool-Kidz. Den er betingelsesløs ligesom en moders. Derfor skulle vi også have den på vores site her hos BabySam. Det kan være svært i dag at finde produkter som er naturlige, allergivenlige og skånsomme mod huden. Derfor fandt vi det vigtigt og nærmest som vores pligt at have dette fantastisk brand i vores sortiment. Dine børn skal ikke udsættes for unødvendige kemikalier, som kan få konsekvenser for deres fremtidige helbred.

 

Et univers af glade og rene badeoplevelser – alt sammen naturligt!

Det kan være besværligt nok at få vores børn i bad, men at bruge produkter som er mere til gene end til gavn hjælper heller ikke på det. Cool-Kidz har været kompromisløs i deres ambition om at skabe gode badeoplevelser for dig og dine børn. Cool-Kidz produkter er det reneste fra naturen.

 

Med Cool-Kidz giver du dit barn en glad badeoplevelse, alt i mens du selv kan have en ren samvittighed. Deres sortiment består af shampoo, luseshampoo, tryllevask (til både hår og krop), badeolie, tryllecreme (balsam som ikke skal vaskes ud), kropsolie og balsam. Du har et stort udvalg at vælge ud fra til at kunne give den store badeoplevelse. Deres produkter kommer i duftene banan, jordbær, kirsebær, tuttifrutti og fersken, som alle er levnedsmiddelgodkendte (det vil sige, at barn ikke vil tage skade af at spise det) og anvendes i blandt andet fremstilling af slik og vitaminpiller. Man får nærmest lyst til at spise Cool-Kidz produkter! Hvis du har spørgsmål til Cool-Kidz produkter, så kontakt os gerne her på sitet!

 

100 % fri for alle skadelige kemikalier og ingredienser!

Cool-Kidz produkter er 100% fri for parabener, farvestoffer, kunstig parfume, silikoner, PEGs (kunstvoks), SLS (hår- og hudirriterende kemikalie), lanolin (fedtstof), æteriske olier og andre hormonforstyrrende stoffer. Dine børn fortjener kun det bedste. Alle disse ovenstående, som ikke er i deres produkter, er med til at irritere, skabe kløe, allergiske reaktioner og meget mere, som dit barn ikke fortjener.

 

Konceptet hos Cool-Kidz er meget enkelt, men nødvendigt og beundringsværdigt. De vil blot skabe de reneste produkter til børn. Det er deres passion og mission. Som de selv siger, så består alle af deres produkter af troværdighed, gennemskuelighed og stor portion kærlighed til børn og naturen. Det kan tydeligt mærkes og vi elsker det!

 

Med Cool-Kidz har du sikret dine børn rent, sundt og stærkt hår og hud, som vil være med til at gøre din hverdag bedre og lettere. Du kan desuden selv bruge produkter og få den samme fornemmelse af renhed, god samvittighed og lækkert slik. Hvem vil ikke have det sådan?

 

Gør dit køb af Cool-Kidz her på sitet og giv dine børn en fantastisk og naturlig vaskeoplevelse!