Smart babytøj fra Converse

Man skal nok have levet på en anden planet, hvis man aldrig har hørt om Converse, og det er nok de færreste af os, som aldrig har ejet et par Chuck Taylor All Star sko. Gennem tiden har Converse formået altid at være in, og man går aldrig helt galt i byen, hvis man tager et par Converse sneakers på. Ud over deres kendte sneakers laver Converse dog også en helt masse andre ting, blandt andet laver de smart og sødt tøj og sko til børn, som helt du helt sikkert ikke kan stå for. For der er altså bare noget over et par Converse sko eller en Converse t-shirt i miniudgave.

 

Moderigtigt og behageligt på samme tid

Fordelen ved at vælge tøj og sko til dit barn fra Converse er, at du på en og samme tid får produkter, der både er behageligt og funktionelt at have på, men som samtidig også er in og giver lidt kant. På den måde er du sikker på, at dit barn nemt kan slå sig løs på legepladsen i børnehaven eller give den gas til fødselsdagen og samtidig være klædt smart på. Vi har et udvalg af produkter fra Converse, der passer til både de helt små og de lidt større børn. På den måde kan dit barn være med på moden helt fra begyndelsen. Til de helt små babyer finder du for eksempel et udvalg af søde body’er med det klassiske Converse All Star logo med matchende hue og strømper. Så er der ikke en bedre måde at gøre din baby klar til fremtidens sjov, ballede og aktive udskejelser. Det gælder om at starte den gode stil tidligt, og måske er det også nødvendigt med et par Chuck Taylor All Star sko i miniudgave? Tag et kig på udvalget af vores varer fra Converse og find de ting, som gør dit barn klar til basketballbanen eller børnehaven.

 

Sammensæt det perfekte outfit

Ud over Converse har vi hos BabySam også en masse andre lækre mærker, så du nemt kan klæde dit barn godt og smart på. For selvom det selvfølgeligt er mest vigtigt, at dit barn har god komfort i sit tøj, så det er nemt at lege og have det sjovt, så må det også gerne se ordentligt ud. Hvis du leder efter nye sko, kan du for eksempel tage et kig på vores udvalg af de flotte og klassiske Angulus sko. Du kan finde fine kjoler, veste og sæt fra EN FANT eller finde den helt rigtige taske til børnehaven fra Fjällräven. Vores udvalg er stort, så du kan helt sikkert finde det helt perfekte outfit til dit barn hos os.