Color Kids hos BabySam

Ud over passionen for farver, så bliver der prioriteret kvalitet før alt andet. For den perfekte pasform giver frihed til masser af spændende leg og hermed glade og veltilpassede børn. Color Kids producerer og skaber produkter, der kan stå distancen i ethvert slags vejr, og derudover er det vigtigt for brandet at holde et fokus på bæredygtighed.

 

Her er vi derfor utroligt stolte af at kunne præsentere så stort et udvalg af produkter fra Color Kids. Du finder alt lige fra overtøj, badetøj og sandaler til regntøj og diverse accessories. Fælles for alle produkter er et farvestrålende design, der tiltaler enhver barnesjæl. Se fx nærmere på vores sortiment af tøj og sko, hvor du kan klæde din dreng i en vand- og vindafvisende jakke med en smart aftagelig hætte, og i løbet af få sekunder er han klar til en sjov dag på legepladsen i børnehaven. Eller du kan iklæde din pige en flot og praktisk softshell dragt, der er lidt lettere at bevæge sig i en end stor flyverdragt. Uanset hvad du falder for eller mangler til dit barn, så finder du hos BabySam et kæmpestort udvalg af lækre produkter til børn helt fra 0 måneder og op til 8 år. Vil du altså gerne klæde dit barn på til enhver årstid i skønne farver, lækre materialer og fantastiske pasformer, så går du aldrig galt i byen med Color Kids.

 

Køb her på siden

Hos BabySam har vi alt, hvad du står og mangler af tøj, udstyr og tilbehør til dit barn. Ikke nok med kvalitetsprodukter fra Color Kids, så finder du også et væld af andre fantastiske brands lige fra A til Z. Vores udvalg er kæmpe stort og meget alsidigt, og vi har derfor noget for enhver smag. Husk desuden, at du hos os får en masse fordele med i købet. Vi tilbyder altid 365 dages returret på dine købte varer, og yderligere får du hurtig og billig levering. Der er altså mange gode grunde til, at du bør vælge BabySam som din favoritleverandør, når dit barn mangler tøj eller udstyr. Og med Color Kids i garderoben er dit barn klædt på til både kolde og varme dage, og alt derimellem.