Cirkeline

Alle børn kender Cirkeline, alle voksne kender Cirkeline, så det er ret oplagt, hvorfor vi har valgt at sælge Cirkeline-produkter og legetøj. Hun er blevet en klassiker, et lille ikon og en karakter som alle kender. Siden hendes skabelse for mere 50 år siden har Cirkeline-brandet taget form og udviklet sig en del – der er udkommet en masse bøger, CD og hun bliver afbilledet på alt fra undertøj, kopper, bamser og en masse andet. Det er svært finde noget i dag, som ikke har aftrykt Cirkelines ansigt eller hendes venner. Cirkeline har endda fulgt med tiden og har i dag sin egen app og Facebookside.

 

Lille person, stort hjerte, elsket af mange

Den alfelignende pige blev hurtigt etableret i den danske kultur og har været hovedrolle i mere end 20 film siden sin skabelse. Hun er i hvert fald blevet en del af børnenes kultur og appellerer utrolig godt til både drenge og piger.

 

Cirkeline-verden har et stort persongalleri og mange farverige karakterer. Cirkeline er en meget genkendelig skikkelse. Hun har strittende sort hår, altid iført en rød sortprikket kjole og bare fødder. Hun sover altid i en tændstikæske på tegnerens skrivebord og hjælper med orden på tingene. Hun er utrolig fornuftig og lidt af en kyllingemor overfor sine venner.

 

Frederik er den ene af Cirkelines musevenner. Han er hurtig, modig og vaks – til tider lidt for modig. Han er altid i godt humør og elsker at drille sin lillebror. Ingolf er Frederiks lillebror og Cirkelines anden museven. Han er lidt af en drømmer, ikke særlig modig, men utrolig generøs. Sidse er en bymus, som elsker storbyen og er hiphopper og fræk. Hun kan godt lige Frederik og er ikke særlig meget for at passe på sin lillebror. Viktor er Sidses lillebror. Han er vaks og han har svært ved at forstå, hvorfor han ikke er stor nok til at være sammen med de andre.

 

Der er stadig umådelig mange andre karakterer at nævne, men dette var blot for at nævne de vigtigste i Cirkeline-verden.

 

Cirkeline er her stadig

Og det vil hun nok også blive ved med! Hendes let elskelige natur og skønne kammeratskaber og fortællinger gør det svært ikke at fænge og underholde børn. Hendes ikoniske væsen er elsket af flere generationer og vil nok forblive det – hvilket forklarer hvorfor hendes verden har taget vores verden med storm.

Du fortryder kun de ting, du ikke købte – derfor forkæl dine børn! Giv dem merchandise med Cirkeline og hendes venner! Gør dit køb allerede i dag og tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på nye varer, tilbud og en masse andet lækkert fra Cirkeline og BabySam.