Chillafish cykler til børn

Chillafish er et brand, der producerer alle mulige former for cykler og go-carts til børn. Brandet har eksisteret siden 2011 og har siden da vokset sig til et stort og verdensomspændende mærke, der producerer deres produkter ud fra tre principper; det skal være sjovt, legesygt og smukt. Chillafish har vundet adskillige priser for deres innovative designs, og de stræber også efter konstant at nytænke deres produkter for at skabe ting, der ikke før er set på markedet. Her finder du derfor de sejeste løbe- og balancecykler, der kombinerer innovation med funktionelt og smart design. Vælg mellem Bunzie, Quadie eller BMXie, der på hver sin måde er den perfekte løbecykel til dit barn.

 

 

Chillafish hos BabySam

Hos BabySam finder du cykler fra Chillafish i tre forskellige udgaver. Der er en Quadie, der er på 4 hjul for maksimum stabilitet, og som derfor egner sig til de helt små størrelser, der for første gang skal prøve kræfter med en cykel, og som lige skal lære teknikken ved at skubbe sig selv frem. En Bunzi er en smart og funktionel cykel, der på få sekunder kan skiftes mellem at være 3-hjulet og 2-hjulet alt efter, hvad dit barns behov er. Til det øvede barn vil det klart være mest interessant at køre cyklen på 2 hjul, da barnet kan få mest fart på her. Til sidst findes BMXie, der uden tvivl er den sejeste i rækken. Denne model er til det rutinerede barn, der kan lige masser af fart og vildskab. Alle cyklerne er i flotte og friske farver til både piger og drenge, så tjek udvalget ud i dag og overrask dit barn med en ny løbecykel.

 

Spændende varer til det aktive barn

Er dit barn nået en alder, hvor der efterhånden er rigtig meget fart på og der gerne skal ske noget sjovt dagen lang, så finder du hos os en masse varer, der vil opfylde dit barns behov for fysisk aktivitet. Ikke nok med løbecykler, så har vi også masser af vandlegetøj, sandlegetøj og diverse ting til haven, der gør livet for din tumling meget sjovere. Dyk derfor ned i vores børneunivers i dag og bestil hjem. Du kan se frem til at modtage dem i løbet af 1-3 hverdage. Derudover tilbyder vi hele 365 dages landsdækkende bytteservice, så du nemt kan komme af med dine varer igen i tilfælde af, at du har fortrudt.