Chicco hos BabySam

Brandet Chicco arbejder og producerer deres produkter ud fra 10 grundværdier; ekspertise, positivitet, spontanitet, venskab, enkelthed, udvikling, sikkerhed, vækst, kreativitet, uafhængighed. Chicco mener, at disse værdier sammensat er opskriften på lykke – og lykke starter i barndommen.

 

Køb Chicco hos BabySam

Hos BabySam er vi glade for at kunne præsentere et flot udvalg af skønne produkter fra Chicco. Du kan eksempelvis se nærmere på en klapvogn, der kommer i et smart design, og som egner sig til kørsel i både by og terræn, og som kan klappes sammen, så den fylder næsten ingenting. Men ud over de populære og prisvenlige klapvogne, så tilbyder vi også et stort udvalg af plejeartikler fra Chicco. Du kan fx se nærmere på deres sutter, hvoraf nogen er dem er designet i et helt stykke latex-gummi eller silikone, hvilket forhindrer snavs og bakterier i at samle sig. Derudover finder du også flere forskellige sutteflasker, brystpumper og flere andre ting, der er praktiske at have adgang til, når du har en lille baby derhjemme. Hvad end du føler du har brug for, så kan du være sikker på, at Chicco ikke skuffer dig. Deres produkter er alle af høj kvalitet og i gode materialer, og så er kommer alting til overkommelige priser, som de fleste børnefamilier kan være med på. Der er altså mange gode grunde til, hvorfor du bør købe produkter her fra siden.

 

Vi har noget for ethvert behov

Her hos os kan du altid være sikker på at finde et stort og varieret udvalg af gode produkter fra store kvalitetsbrands. Mangler du andet til spisetiden, så finder du et væld af sutteflasker, hagesmække, service mm. Og har du lyst til at udforske vores udvalg af klapvogne, så kan du finde dem fra populære mærker som Emmaljunga, BABYZEN og Cybex. Hvilken vogn du skal vælge afhænger mest af alt af dit behov, men naturligvis spiller designet også en rolle. Køb din nye klapvogn fra Chicco eller et af vores mange andre gode mærker i dag. Her får du altid dine varer leveret på kun 1-3 hverdage. Er du helt på herrens mark, når du skal vælge imellem de mange forskellige produkter, så kan du gratis og uforpligtende booke en rådgiver til en af vores fysiske butikker. Her får du relevant og kompetent vejledning, så du kan træffe den rette beslutning for både dig og dit barn.