Høj kvalitet og lækkert materiale med CeLaVi

Vi hos BabySam er tryg ved at have CeLaVi i vores shop, da vi ved, at de laver første klasses udendørstøj til børn og har mange års erfaring med netop dette. Vores webshop er derfor spækket med en masse lækkert overtøj – både termotøj og regntøj – og tilbehør dertil. Med CeLaVi vil dit barn være klædt til hverdagens udfordringer.

 

Med tøj fra CeLaVi vil dårlig påklædning aldrig være en undskyldning og man vil heller ikke se kedelig ud. De har designet deres kollektioner med inspiration fra hverdagen, så der er knald på farverne og muntre prints og mønstre, så dit barn vil med garanti finde et sæt i sin smag.

 

Alt tøjet fra CeLaVi er lavet med omtanke og med fokus på børnene. Tøjet giver børnene mulighed for at lege og forske udenfor i flere timer uden at fryse eller blive våde. De er mildest talt beskyttet mod alt slags vejr. Deres termosæt er perfekt til de koldere dage og kan sidde perfekt under regntøjet. De er lavet af slidstærkt materiale og beskytter mod vand og snavs. De er udstyret med justerbare elastikker, synlige reflekser og god åndbarhed. Sættene findes desuden i mere end 10 skønne nuancer. 

 

Godt regntøj er nødvendigt i et land som lille våde Danmark. Derfor er CeLaVis regntøj et must for alle børn. Sættene findes i utrolig mange skønne farver, så efterårsdagene bliver knap så kedelige at være i. De er lavet af stærkt materiale, som kan klare 3000 mm i vandsøjletryk. Sættene er justerbare og har en pasform, så dit barn vil ikke føle sig hæmmet i lege eller bevægelse.

 

Tilbehør fra CeLaVi

Tilbehør er også vigtigt, når man skal være udenfor og lege. Derfor tjek CeLaVis gummistøvler, huer og vanter ud, da de er med til at beskytte dine børn 100%. Vand og kulde har ikke en chance med et fuldendt sæt og tilbehør fra CeLaVi.

 

Udover overtøj og udendørs tilbehør laver CeLaVi også hagesmække og forklæder med ærmer. Dit barn er beskyttet mod snavs og skidt og kan være renlig hele dagen selv efter måltiderne, bagning og andre kreative lege og aktiviteter. CeLaVis undertøj er heller ikke til at klage over. De er designet i de sødeste farver og med motiver til både drenge of piger. Du kan både få dem i uld og bomuld. Med undertøj fra CeLaVi vil børn aldrig klage over kulde eller kløende fornemmelse. Det er som skabt til børns sarte hud.