CBX hos BabySam

Hos BabySam går vi meget op i at udvælge de allerbedste mærker til dig, der har børn. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at kunne tilbyde sit barn de mest optimale vilkår, og derfor finder du kun produkter af høj kvalitet her hos os. CBX er et populært brand, de er foretrukket af mange forældre, og det er slet ikke så svært at forstå. Her på siden kan du købe både autostole og højstole til altid overkommelige priser. Højstolene fra CBX er lavet i et minimalistisk design, som nemt kan skilles ad for nem rengøring. Stolen er naturligvis designet således, at den hverken kan vippe bagover eller til siden, hvilket betyder topsikkerhed og ro i maven hos mor og far. Du kan også se nærmere på den smarte vugge, der lader dit barn sove helt tæt på dig. Den er nemlig designet således, at du kan fjerne den ene side og samtidig justere vuggen i højden, så den passer til din seng. Vuggen kan nemt foldes sammen, så du kan have den med på weekendtur. CBX designer innovative produkter med fokus på funktionalitet og simplicitet, hvilket ses tydeligt, hvis du undersøger produkterne her på siden lidt nærmere.

 

CBXs blanding af smart design, sikkerhed og eventyr har gjort CBX til en succes i børnebutikker over hele verden og er en reference til mini-oprørere og vovehalse. Fordi lige rundt om hjørnet eller på tur til stranden er hver en tur et ægte eventyr – sådan burde det i hvert fald være. Derfor producerer og designer CBX skønne produkter, der gør livet en lille smule nemmere og sjovere for dig med børn.

 

Kvalitetsvarer til skarpe priser

Leder du efter produkter til dit barn af høj kvalitet, men som ikke koster alverden, så kan du trygt bestille dine varer hjem fra CBX. Er det en autostol, du er på jagt efter, så kan du også se vores mange andre modeller lige her. Vi har autostole fra mange forskellige brands alt efter, hvor gammel dit barn er, samt hvilket design og hvilke funktioner du fortrækker. Uanset hvad du vælger, så er det altid nemt at handle hos BabySam. Vi sender dine varer i løbet af 1-3 hverdage. Du er selvfølgelig også altid velkommen i vores fysiske butikker, hvis du har brug for rådgivning og vejledning i forhold til produkterne.